impex Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Witam, detailingiem interesuje się od około 2 lat.Odkąd pamiętam kosmetyka samochodowa sprawia mi przyjemność i chciałbym co raz bardziej powiększać swoje doświadczenie i umiejętności i prawdopodobnie zająć się tym w przyszłości zawodowo.Zarejestrowałem się na tym forum aby mieć dostęp do każdego działu i móc powiekszac swoje wiedze.Jestem zarejestrowany rownież na forum KA.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 :-h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadzior Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Cześć, witamy na forum :) Gdzie mieszkasz? Masz już jakiś arsenał? Zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impex Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 Okolice Namysłowa (woj.Opolskie).Arsenał już jakiś jest, ale niezbyt pokaźny (młody jeszcze jestem-brak stałej pracy).Wole mieć poki co mniej niż kupować jakies dziadostwo.Powoli sobie kupuje to co chce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts