mosqito89 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Siema wszystkim :) Jestem tu nowy i dzięki temu forum dużo rzeczy chciałbym się nauczyć. Mam nadzieję że wy koledzy pomożecie mi w tym. Do usłyszenia na forum :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Cześć! Skąd jesteś, czym jeździsz, jak się nazywasz? :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Witamy!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosqito89 Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Nazywam się Artur pseudo MoSqIto :) Mam VW Passat'a B5 KOMBI 2000r. CZARNY METALIK Pochodzę z Legnicy (DOLNOŚLĄSKI) Chciałbym się nauczyć dopieszczać swojego Paska. Przyglądając się na prace innych forumowiczów po prostu zazdrość ściska :D Nie wiem od czego dobrze zacząć jakich produktów korzystać, jak podchodzić do takich spraw. Myślę, że na tym forum są ludzie, którzy są chętni pomocy :) Za nie długo napisze oraz umieszczę zdjęcia co boli mojego Paska, co chciałbym zrobić samemu i chciałbym skorzystać oczywiście z waszych cennych rad. Pozdr. wszystkim !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 No, to już mamy konkretny opis i oczekiwania. Czarny = super do detailingu bo widać efekty :u Zapodaj foty, w miarę niezłej jakości, powiedz jaki masz budzet na kosmetyki/akcesoria/sprzęt i coś się zaradzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosqito89 Posted July 16, 2014 Author Report Share Posted July 16, 2014 Już na dniach zrobię kilka zdjęć. Na razie cały czas w pracy i nie mam kiedy zrobić zdjęć. Już niebawem umieszczę kilka fotek :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts