golden0282 Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Dawno nic nie wrzucałem, więc coś wrzucę :) Bawiłem się z nim przez 11 godzin , pomimo 3 prób przednich foteli nie udało mi się doprać w 100 % , stwierdziłem, że jakoś muszę z tym żyć x_x , plastiki odżywił NL , a wykładziny genialny specyfik od autosmarta do barwienia wykładzin - nazwy nie pamiętam , o skóry zadbał colourlock strong i odżywaka AG . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 robota pierwsza klasa :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler07 Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Lubie ten samochód , robota pierwsza klasa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Z którego roku to cudo? Podłoga już chyba mocno zżarta, co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted August 14, 2014 Author Report Share Posted August 14, 2014 Z którego roku to cudo? Podłoga już chyba mocno zżarta, co? Rok produkcji to 1983 , tak jak widać na zdjęciach, podłoga w kiepskim stanie , chociaż rdza wydawała się być powierzchowna , przypuszczam, że dobre czyszczenie i konserwacja by wystarczyły, ale być może jakby zajrzeć od spodu , dopiero wyszło by jak jest na prawdę . Lubie ten samochód , robota pierwsza klasa :) Samochód przyciąga wzrok, ale jazda nim , to totalna porażka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliptone Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Moim zdaniem tam nie ma za grosz skóry. Jest za to w doskonałym stanie winyl. A trochę inaczej się o to dba ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted August 23, 2014 Author Report Share Posted August 23, 2014 Moim zdaniem tam nie ma za grosz skóry. Jest za to w doskonałym stanie winyl. A trochę inaczej się o to dba ;) Miałeś doczynienia z takim samym autem, czy wnioskujesz to ze zdjęć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gliptone Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Miałeś doczynienia z takim samym autem, czy wnioskujesz to ze zdjęć ? Ze zdjęć :) Mercedesy dobrze znam. Muszę przyznać, że winyl w starszych autach często jest w lepszym stanie niż skóra. Często to widać np. w Saab'ach 9K, lub Krokodylach i właśnie w Mercedesach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts