kubik Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Witam, dawno nic nie wrzucałem,co nie znaczy,że nic nie robiłem,choć grafik trochę napięty. Robota zupełnie nie w moim stylu,gdyż nie miałem wyznaczonego terminu oddania auta,dlatego auto spędziło u mnie...miesiąc :mrgreen: Auto to saab 9000 Aero z 95r. więc powiedzmy sobie,wart włożonej pracy ;) Trochę stało nieruszane,trochę robiłem po godzinach,dłużej w weekendy,podsumowując wyszło koło 80godzin :mrgreen: W aucie poza standardowym zakresem określanym jako komplet,oczyszczane i malowane były ramiona wycieraczek,podklejane słupki,przymaskowanie dziurki w podsufitce, naprawa maty grzewczej w fotelu i grilla,lekko polerowana przednia szyba i masa innych rzeczy o których nie pamiętam i nie ma w relacji ;) Do rzeczy.Taki przyjechał ;) Trochę zapyziały :mrgreen: W środku tak: Wnętrze nie najgorzej,choć fotel kierowcy wymagał małej interwencji ;) Nie ma co się zastanawiać,trzeba lecieć z tematem :-] Fotele out. Czas się brać za podsufitkę :-] Coś tam widać :mrgreen: Tu już po Fotel pasażera,miał tylko ciemniejsze paski w kiepskim stanie,rzucałoby się to w oczy względem fotele kierowcy malowanego w całości Tutaj fotel kierowcy,cały po malowaniu ;) Po skończeniu wnętrza jako tako,przyszedł czas na korektę,a więc mierzymy. Czasem grubo Czasem spoko Czasem już mniej Najlepsze obuwie do przygotowania auta :mrgreen: Zlewane odsmalaczem,prixem,glinkowanie. Wiadomo pędzelki :mrgreen: Glinka zero delikatności,rzadkie ugniatanie coś tam zostawiła,ale auto glinkowałem ultra szybko,a mając w planach ostre cięcie,wiadomo Wycieramy oglądamy :kox: Jak widać,jest co robić,nie ma co patrzecieć,lecimy tutaj! :ad: Coś tam powoli widać 8-) Były wżery Były też papiery :-] Jakby powiedział to Bonus BGC,jest dobrze w ch*j! :mrgreen: Pojechałem opłukać na możecie mi nie wierzyć oddaloną o 50m myjnie,nawet nie zakładałem blach :mrgreen: Na parkocie do garażu i myjemy :-] Suszymy A tu już po PNS Prace trochę nie po kolei,ale co zrobić :dontknow: Przed Przed po nie miałem za dużo na to już czasu,ale poprawa wyraźna :good: Odmalowane ramiona,nowe pióra i lusterko :-] Tak było dbane :mrgreen: Nadkola wiadomo Jedno z myć Koła wiadomo ;) Coraz lepiej Już całkiem ok ;) Koła dostały z maszyny +rim protect na wierzch ;) śrubki szprejem,po kąpieli w fosolu ;) Tu też coś ,gdzie się dojść dało ;) Tu też ;) No i już fotki chwilę przed oddaniem ;) To by było na tyle :mrgreen: Pozdrawiam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Co tu dużo gadać Schabik odżył :ymapplause: Good work Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazjul Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Fajna relacja, pytanie - czego użyłeś do mycia podwozia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 w końcu coś się dzieje w temacie bo straszna posucha, a sama relacje widziałem na sąsiednim forum, robota git :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Całkiem całkiem kubisiu, skóry bez większych problemów? Kolor się zgadzał z tylnymi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deal Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 swietna robota mozesz napisac czym potraktowales podsufitke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawcaOrgazmów Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Niezła zmiana! :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted August 26, 2014 Author Report Share Posted August 26, 2014 Całkiem całkiem kubisiu, skóry bez większych problemów? Kolor się zgadzał z tylnymi? Trochę jaśniejszy,ale do przeżycia...ostatnio malowałem też pierdoły w 7ce,też niby kolor dobierany...a nie do końca, swietna robota mozesz napisac czym potraktowales podsufitke ? Nielsenem Nap :) coraz częściej mam wrażenie,że to pic na wodę,co by wyglądało profes... Fajna relacja, pytanie - czego użyłeś do mycia podwozia? Tak jak nadkola, mocny roztwór apc,prix i odsmalacz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Lekki chaos w zdjęciach, ale efekt jest, good job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts