PRO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Na początku tylko powiem, że żaden to projekt, bo raczej nie zajmuję się usługami, ale często muszę testować różne rozwiązania i nowe pomysły, i w tym celu szukam sobie różnych paździochów do zrobienia :twisted: Zdjęcia absolutnie nieprofesjonalne ale lekką zmianę widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Skomplikowana sprawa ten internet...Teraz widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Kuba, kawał dobrej roboty. Pogratulować. Kto kupuje takie zwykłe auto w tak pięknym kolorze? Czy ona posiada długie nogi, rude włosy i codziennie w przerwie między meczami tenisa idzie przepłynąć 20 basenów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Kuba, kawał dobrej roboty. Pogratulować. Kto kupuje takie zwykłe auto w tak pięknym kolorze? Czy ona posiada długie nogi, rude włosy i codziennie w przerwie między meczami tenisa idzie przepłynąć 20 basenów? Aż tak pięknie nie jest, pływa tylko 15 basenów ale kazałem jej pracować nad formą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Podoba mi się efekt. Mam identyczną corollkę do zrobienia szwagierce. Niebieski metallik. A stan jak ta Twoja. Pasty wasze rozumiem? I maszyna... rotacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Kuba, szwagierka od Marctwaina ma dlatego niebieską, bo ona często na windsurfingu i Kite pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Tutaj zastosowałem opcję minimum: 1 pasta, 1 produkt do wykańczania i 3 pady (futro, dwie gąbki) przed tym oczywiście clay. Maszyna DeWalt o ile pamiętam DW849- niezawodna i bijąca Makitę na głowę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Naprawde fajny efekt a Ty to ten po prawej czy po lewej? :mrgreen: Chyba sie do ciebie wybiore tzn do Raszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Jestem po lewej ;) Wpadaj śmiało, daj tylko znać wcześniej, bo nie zawsze jestem na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Jestem po lewej ;) Wpadaj śmiało, daj tylko znać wcześniej, bo nie zawsze jestem na miejscu.Tak myslalem ze ten brzydszy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Brzydszy tylko dlatego, że drugiego zasłania aparat :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Brzydszy tylko dlatego, że drugiego zasłania aparat :mrgreen: No tak najlatwiej na aparat zwalic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi