PRO Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Na początku tylko powiem, że żaden to projekt, bo raczej nie zajmuję się usługami, ale często muszę testować różne rozwiązania i nowe pomysły, i w tym celu szukam sobie różnych paździochów do zrobienia :twisted: Zdjęcia absolutnie nieprofesjonalne ale lekką zmianę widać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Skomplikowana sprawa ten internet...Teraz widać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Kuba, kawał dobrej roboty. Pogratulować. Kto kupuje takie zwykłe auto w tak pięknym kolorze? Czy ona posiada długie nogi, rude włosy i codziennie w przerwie między meczami tenisa idzie przepłynąć 20 basenów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Kuba, kawał dobrej roboty. Pogratulować. Kto kupuje takie zwykłe auto w tak pięknym kolorze? Czy ona posiada długie nogi, rude włosy i codziennie w przerwie między meczami tenisa idzie przepłynąć 20 basenów? Aż tak pięknie nie jest, pływa tylko 15 basenów ale kazałem jej pracować nad formą :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Podoba mi się efekt. Mam identyczną corollkę do zrobienia szwagierce. Niebieski metallik. A stan jak ta Twoja. Pasty wasze rozumiem? I maszyna... rotacyjna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Kuba, szwagierka od Marctwaina ma dlatego niebieską, bo ona często na windsurfingu i Kite pływa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Tutaj zastosowałem opcję minimum: 1 pasta, 1 produkt do wykańczania i 3 pady (futro, dwie gąbki) przed tym oczywiście clay. Maszyna DeWalt o ile pamiętam DW849- niezawodna i bijąca Makitę na głowę 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Naprawde fajny efekt a Ty to ten po prawej czy po lewej? :mrgreen: Chyba sie do ciebie wybiore tzn do Raszyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Jestem po lewej ;) Wpadaj śmiało, daj tylko znać wcześniej, bo nie zawsze jestem na miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Jestem po lewej ;) Wpadaj śmiało, daj tylko znać wcześniej, bo nie zawsze jestem na miejscu.Tak myslalem ze ten brzydszy :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRO Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Brzydszy tylko dlatego, że drugiego zasłania aparat :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Brzydszy tylko dlatego, że drugiego zasłania aparat :mrgreen: No tak najlatwiej na aparat zwalic :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts