Luki S Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam wszystkich maniaków, opętanych siłą czystości :mrgreen: Detailing to moje hobby, może nie na jakimś wielce wysokim poziomie ale staram się na ile to możliwe czasowo i finansowo ;) Jakby nie było do nauki mam jeszcze wieeeeele ! Podstawowe produkty chyba posiadam, pozostaje tylko pogłębianie wiedzy teoretycznej i praktycznej :) Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzior Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Opisz co docierasz :) jakaś prezentacja twojej pracy itp :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki S Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Najpierw była czarna astra z bardzo ładnym czarnym lakierem. Jak na swoje lata miała bardzo zadbany i oryginalny lakier, w końcu stwierdziłem, że zasługuje na coś więcej niż tylko mycie i wcieranie marketowych pseudowosków.... Teraz już mam kolejnego astrolota z trudnym do określenia kolorem, cieżko było mi na początku go strawić ale chyba jednak coś w sobie ma... Opel nazywa go Pannacotta ale raczej nie wiele ma z nią wspólnego :D Produkty na których pracuję to polerka Kestrel 180, pady 3M, pasty Menzerna (kiedyś PB ale jakoś się nie sprawdziły), woski mam tylko 3 Colli, Nattys Red - najlepszy zapach :D i jakiś tam od CG... Oczywiście jeszcze masa innych rzeczy, nie wiem tylko czy kogoś to interesuje bo jak wspomniałem jadę raczej na sprawdzonych produktach i ameryki nie odkrywam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Siema, widać,że auto równie ładne i czyste,co szybkie ,lubię to! :) No jest tłusto,Panorama,AFL,2,0t :) Fotele z czego wrzuciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki S Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Z nowej astry J OPC. Trochę kombinacji było ale wkońcu wlazły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Kosmos! Wygląda extra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witamy! Auto robi WOW. Sam kolor ciekawy, chyba w słońcu ziarno nieźle wariuje ;) Reszta też niczego sobie - silnik, fotele - rewelacja. Jaką mocą się legitymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki S Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Org było 200, teraz 283 kunie. Szukając miała być czarna i tylko czarna... Jednak stan auta i wyposażenie przeważyły... Początkowo byłem trochę podłamany, gdzie tu pole do popisu na tak jasnym kolorze ale... okazało się, że coś jednak widać a sam kolor wygląda o każdej porze dnia inaczej i najlepiej właśnie w ostrym i zachodzącym słońcu. Tak więc cieszę się, że jest jednak co przypucować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzior Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Nice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ahh, żeby moja taka była... ale czarną mam. Możemy się zamienić! :D Cześć!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Witamy na forum ! Fajna Asterka, kolor bardzo fajny, lepszy niż czarny 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć!!! Opadła mi kopara $-) :shock: :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ostatnie zdjęcie miażdży mi uszka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosgrad Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 piękna fura :) warto nacierać dla takiego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki S Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dziękuję Wam :) Niby tylko Opel Astra ale lubię ją i nawet nie w głowie mi by się jej pozbywać ;) Szkoda tylko, że szybka jazda nie idzie w parze z detailingiem bo na naszych drogach przód raz dwa pełen w odpryskach a te wodne lakiery teraz to dziadostwo straszne nawet jak się dopłaci to tych niby "lepszych" lakierów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ostatnio porównywałem grubości powłok lakierniczych i powiem szczerze, że to co kładą producenci (~130um) to cipci włos! Jak 0,1mm ma być trwałe?! A japońskie cuda? 70um? O Bogowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi