Yoda Master Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dzień dobry! Od razy zaznaczam, że tak "zielonego" człowieka w detailingu jeszcze na tym Forum nie było :) Ale nie od razu Kraków zbudowano. Spodobała mi się idea detailingu i to co dzięki temu można uzyskać w wyglądzie auta. Poza tym dbanie o samochód i podróżowanie takim cudem daje niesamowicie dobre poczucie. Na początek nauka, nauka i raz jeszcze nauka. W związku z tym przepraszam z góry jeśli palnę jakieś głupstwo lub zadam pytanie, po którym część z Was opluje monitor lub spadnie z krzesła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witamy!!! "Zielonych" przewinęło się tu już sporo :-P Czytaj, pytaj - na pewno znajdziesz tu pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Cześć Mateusz, witamy na forum :) Czytaj i w razie potrzeby pytaj - pomożemy. Skąd jesteś, co masujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Hej! Jestem z Wrocławia. Cały czas czytam i muszę powiedzieć, że trochę jest tego materiału. Jeżdżę srebrnym Seatem Alteą. Jak pisałem w pierwszym poście jestem zupełnie "zielony" w temacie. W związku z tym chciałbym skompletować sobie zestaw początkowy. Czytałem na forum dla świeżaków o zestawach ale liczba propozycji nie pozwala racjonalnie podjąć decyzji :) W związku z tym moja prośba. Skompletujcie mi coś do początków przygody z detailingiem. No, może zagalopowałem się ale chodzi mi o prawdziwe początki. Jestem tuż po uświadomieniu sobie, że mycie auta szamponem z marketu nie jest fajne. Może jest ktoś z Wrocławia lub bliskiej okolicy, kto pokaże, doradzi i przekaże kilka porad podczas dbania o auto. Chciałbym kupić coś do umycia auta, zadbania o lakier i koła oraz coś do środka. Dysponuję miejscem i myjką ciśnieniową i jestem tam co 2 tygodnie. Chciałbym zabezpieczyć samochód przed zimą. Wiem, że zapytacie o budżet. Nie jest jakiś wielki, niedawno wydałem cała kasę na furkę. Poradźcie, doradźcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzior Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Yoda określ jakiś maksymalny budżet bo bez tego to wróżenie z fusów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Na początek nie będę miał więcej jak 300 zł. Później stopniowo będę powiększa kolekcję. Najważniejsze żeby przed zimą zabezpieczyć auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 siema siema :-h to teraz już mamy na forum dwóch Yoda 8-} :ymparty: :(|) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Heheheh...... takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi