Yoda Master Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Dzień dobry! Od razy zaznaczam, że tak "zielonego" człowieka w detailingu jeszcze na tym Forum nie było :) Ale nie od razu Kraków zbudowano. Spodobała mi się idea detailingu i to co dzięki temu można uzyskać w wyglądzie auta. Poza tym dbanie o samochód i podróżowanie takim cudem daje niesamowicie dobre poczucie. Na początek nauka, nauka i raz jeszcze nauka. W związku z tym przepraszam z góry jeśli palnę jakieś głupstwo lub zadam pytanie, po którym część z Was opluje monitor lub spadnie z krzesła. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Witać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Witamy!!! "Zielonych" przewinęło się tu już sporo :-P Czytaj, pytaj - na pewno znajdziesz tu pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Cześć Mateusz, witamy na forum :) Czytaj i w razie potrzeby pytaj - pomożemy. Skąd jesteś, co masujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Master Posted October 7, 2014 Author Report Share Posted October 7, 2014 Hej! Jestem z Wrocławia. Cały czas czytam i muszę powiedzieć, że trochę jest tego materiału. Jeżdżę srebrnym Seatem Alteą. Jak pisałem w pierwszym poście jestem zupełnie "zielony" w temacie. W związku z tym chciałbym skompletować sobie zestaw początkowy. Czytałem na forum dla świeżaków o zestawach ale liczba propozycji nie pozwala racjonalnie podjąć decyzji :) W związku z tym moja prośba. Skompletujcie mi coś do początków przygody z detailingiem. No, może zagalopowałem się ale chodzi mi o prawdziwe początki. Jestem tuż po uświadomieniu sobie, że mycie auta szamponem z marketu nie jest fajne. Może jest ktoś z Wrocławia lub bliskiej okolicy, kto pokaże, doradzi i przekaże kilka porad podczas dbania o auto. Chciałbym kupić coś do umycia auta, zadbania o lakier i koła oraz coś do środka. Dysponuję miejscem i myjką ciśnieniową i jestem tam co 2 tygodnie. Chciałbym zabezpieczyć samochód przed zimą. Wiem, że zapytacie o budżet. Nie jest jakiś wielki, niedawno wydałem cała kasę na furkę. Poradźcie, doradźcie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadzior Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Yoda określ jakiś maksymalny budżet bo bez tego to wróżenie z fusów :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Master Posted October 8, 2014 Author Report Share Posted October 8, 2014 Na początek nie będę miał więcej jak 300 zł. Później stopniowo będę powiększa kolekcję. Najważniejsze żeby przed zimą zabezpieczyć auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 siema siema :-h to teraz już mamy na forum dwóch Yoda 8-} :ymparty: :(|) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Cześć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Master Posted October 8, 2014 Author Report Share Posted October 8, 2014 Heheheh...... takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts