golden0282 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Oczywiście żartowałem :D , auto używane na codzień i to dość intensywnie :D , zawiodę wszystkich którzy oczekują spektakularnych pięćdziesiątek i perfekcji milimetr po milimetrze ;) . Właściciel postanowił zmienić auto , a przed sprzedażą zdecydował żeby doprowadzić je do porządku , więc pracę raczej nazwałbym przygotowanie do sprzedaży . Relacja jest tylko z wnętrza , gdyż grubo przeliczyłem się z czasem, zresztą na zewnątrz było zrobione tylko minimalne minimum . Użyte produkty : Pranie: Prochem power burst EX-1 z ktrade plastiki Apc concept Natural look Kilka fotek z zewnątrz : Z zewnątrz nie mam więcej zdjęć. Na koniec wnętrze dostało ozonem przez 2 godziny i zapach New Car Smell CG :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazjul Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Niezły koszmar miałeś do posprzatania. Jeżeli właściciel chce sprzedać auto lepiej żeby nim nie jeździł - takim osobom wystarczy jeden dzień i czysty pojazd wygląda jakby robił za kubeł na śmieci ... wystarczy że na niego spojrzą i już jest brudny @-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 po zobaczeniu zdjęc z początku liczyłem na możliwośc zepsucia rolki w myszce, no ale niestety. tak czy inaczej szczur dobrze zapuszczony tam był, ładnie wyszło na koniec. ile Ci zajęła robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 :ymapplause: kanalizacji nie zapchałeś ??? Ja piernicze syf kiła i mogiła, ale niektórzy tak podchodzą do pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 syf kiła i mogiła Miałem to samo napisać, ale byleś pierwszy :)) . To nie pierwsza relacja Goldena i większość tamtejszych aut w mniejszym lub większym stopniu przypomina to auto. Good job :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 troszkę przejaśniało w środku :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 I to jest robota. A nie oblizywanie nówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 po zobaczeniu zdjęc z początku liczyłem na możliwośc zepsucia rolki w myszce, no ale niestety. tak czy inaczej szczur dobrze zapuszczony tam był, ładnie wyszło na koniec. ile Ci zajęła robota? Miałem w planie zrobić dokładniejszą relacje , ale wyszło jak wyszło . Zewnątrz skończyłem póżnym wieczorem , zaraz po tym auto odjechało , dlatego też brak zdjęć , Ogólnie całość zajeła mi jakieś 22 godziny z czego 12 poświęciłem na środek . :ymapplause: kanalizacji nie zapchałeś ??? Ja piernicze syf kiła i mogiła, ale niektórzy tak podchodzą do pojazdów. Grubszego syfu nigdy nie spłukuje do kanalizacji , mimo tego już kilka razy się zapchała :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Co prawda byłem w Anglii a nie Irlandii, pracowałem u rolnika, miał różne samochody, jeździłem nawet jakimiś nissanami pikapami z lat 80. Takiego syfu nie było u nich nawet w traktorze... nie mieści mi się w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Golden na krucjacie.. :D Walcz stary, nawracaj brudasów :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi