golden0282 Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Oczywiście żartowałem :D , auto używane na codzień i to dość intensywnie :D , zawiodę wszystkich którzy oczekują spektakularnych pięćdziesiątek i perfekcji milimetr po milimetrze ;) . Właściciel postanowił zmienić auto , a przed sprzedażą zdecydował żeby doprowadzić je do porządku , więc pracę raczej nazwałbym przygotowanie do sprzedaży . Relacja jest tylko z wnętrza , gdyż grubo przeliczyłem się z czasem, zresztą na zewnątrz było zrobione tylko minimalne minimum . Użyte produkty : Pranie: Prochem power burst EX-1 z ktrade plastiki Apc concept Natural look Kilka fotek z zewnątrz : Z zewnątrz nie mam więcej zdjęć. Na koniec wnętrze dostało ozonem przez 2 godziny i zapach New Car Smell CG :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazjul Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Niezły koszmar miałeś do posprzatania. Jeżeli właściciel chce sprzedać auto lepiej żeby nim nie jeździł - takim osobom wystarczy jeden dzień i czysty pojazd wygląda jakby robił za kubeł na śmieci ... wystarczy że na niego spojrzą i już jest brudny @-) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaRoN Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 po zobaczeniu zdjęc z początku liczyłem na możliwośc zepsucia rolki w myszce, no ale niestety. tak czy inaczej szczur dobrze zapuszczony tam był, ładnie wyszło na koniec. ile Ci zajęła robota? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 :ymapplause: kanalizacji nie zapchałeś ??? Ja piernicze syf kiła i mogiła, ale niektórzy tak podchodzą do pojazdów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 syf kiła i mogiła Miałem to samo napisać, ale byleś pierwszy :)) . To nie pierwsza relacja Goldena i większość tamtejszych aut w mniejszym lub większym stopniu przypomina to auto. Good job :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATI87 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 troszkę przejaśniało w środku :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCO Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 I to jest robota. A nie oblizywanie nówek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted November 11, 2014 Author Report Share Posted November 11, 2014 po zobaczeniu zdjęc z początku liczyłem na możliwośc zepsucia rolki w myszce, no ale niestety. tak czy inaczej szczur dobrze zapuszczony tam był, ładnie wyszło na koniec. ile Ci zajęła robota? Miałem w planie zrobić dokładniejszą relacje , ale wyszło jak wyszło . Zewnątrz skończyłem póżnym wieczorem , zaraz po tym auto odjechało , dlatego też brak zdjęć , Ogólnie całość zajeła mi jakieś 22 godziny z czego 12 poświęciłem na środek . :ymapplause: kanalizacji nie zapchałeś ??? Ja piernicze syf kiła i mogiła, ale niektórzy tak podchodzą do pojazdów. Grubszego syfu nigdy nie spłukuje do kanalizacji , mimo tego już kilka razy się zapchała :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszkopt Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 Co prawda byłem w Anglii a nie Irlandii, pracowałem u rolnika, miał różne samochody, jeździłem nawet jakimiś nissanami pikapami z lat 80. Takiego syfu nie było u nich nawet w traktorze... nie mieści mi się w głowie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Golden na krucjacie.. :D Walcz stary, nawracaj brudasów :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts