mushu123 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Oto moje 4 kółka na weekendy :) O czystośc tego pojazdu dbam trochę mniej co widac na zdjęciach poniżej :ymdevil: Pozdrówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Rewelacja!!! Jaka skala? Znajomy z Londynu miał coś podobnego, świetna zabawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu123 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Skala 1:5, 10kg żywej wagi :ymdevil: Zabawa przednia i w zasadzie prócz zakupu jest to tania zabawa. Jedyny koszt przez większość czasu to pb95 plus olej do 2t :D Na filmiku poniżej można zobaczyć jak to jeździ :) Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jeżdżę czasem Traxxassem w elektkryku. Dzwon przy stówce potrafi zakosztować :ymcowboy: Zabawa genialna. Naumiałem się ewolucji w powietrzu i stwierdzam że jestem chory :@) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITERd Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Oddzielny dział na forum dla RC trzeba zrobić :-) Mam TC4 przerobionego pod drift, i niestety jazda tylko po gładkich terenach a najlepiej dywanie. Zabawa w terenie buggy to dopiero wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Fajna sprawa :) Z ciekawości zapytam do tych spalinowych leje się jakieś specjalne paliwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Taaaa. Do spaliniaka niestety special benzin. Piter masz te ori slicki do driftu, czy własna przeróbka? Musze wyciągnąć maszynę, bo leży i się kurzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mushu123 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Oddzielny dział na forum dla RC trzeba zrobić :-) Mam TC4 przerobionego pod drift, i niestety jazda tylko po gładkich terenach a najlepiej dywanie. Zabawa w terenie buggy to dopiero wciąga. Piter drift tez fajna sprawa ale polecam przesiadkę na buggy więcej możliwości w razie potrzeby zakładasz oponki on-road i wio :D Fajna sprawa :) Z ciekawości zapytam do tych spalinowych leje się jakieś specjalne paliwo ? DaV specjalne jest do spalin "nitro" do tego co ja mam "2T" lejesz zwykłą 95 zmieszaną z olejem do dwutaktu :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OkKrysia78 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi