mushu123 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Oto moje 4 kółka na weekendy :) O czystośc tego pojazdu dbam trochę mniej co widac na zdjęciach poniżej :ymdevil: Pozdrówka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Rewelacja!!! Jaka skala? Znajomy z Londynu miał coś podobnego, świetna zabawa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mushu123 Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 Skala 1:5, 10kg żywej wagi :ymdevil: Zabawa przednia i w zasadzie prócz zakupu jest to tania zabawa. Jedyny koszt przez większość czasu to pb95 plus olej do 2t :D Na filmiku poniżej można zobaczyć jak to jeździ :) Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Jeżdżę czasem Traxxassem w elektkryku. Dzwon przy stówce potrafi zakosztować :ymcowboy: Zabawa genialna. Naumiałem się ewolucji w powietrzu i stwierdzam że jestem chory :@) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITERd Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Oddzielny dział na forum dla RC trzeba zrobić :-) Mam TC4 przerobionego pod drift, i niestety jazda tylko po gładkich terenach a najlepiej dywanie. Zabawa w terenie buggy to dopiero wciąga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Fajna sprawa :) Z ciekawości zapytam do tych spalinowych leje się jakieś specjalne paliwo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Taaaa. Do spaliniaka niestety special benzin. Piter masz te ori slicki do driftu, czy własna przeróbka? Musze wyciągnąć maszynę, bo leży i się kurzy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mushu123 Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 Oddzielny dział na forum dla RC trzeba zrobić :-) Mam TC4 przerobionego pod drift, i niestety jazda tylko po gładkich terenach a najlepiej dywanie. Zabawa w terenie buggy to dopiero wciąga. Piter drift tez fajna sprawa ale polecam przesiadkę na buggy więcej możliwości w razie potrzeby zakładasz oponki on-road i wio :D Fajna sprawa :) Z ciekawości zapytam do tych spalinowych leje się jakieś specjalne paliwo ? DaV specjalne jest do spalin "nitro" do tego co ja mam "2T" lejesz zwykłą 95 zmieszaną z olejem do dwutaktu :ymdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkKrysia78 Posted September 3, 2020 Report Share Posted September 3, 2020 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts