AndrU Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Mam obecnie pianownice ze złączem do karchera ale potrzebuje podłączyć ją do kranzle. Co muszę kupić żeby to podłączyć. Proszę o małą poradę, instrukcje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted November 17, 2014 Administrator Report Share Posted November 17, 2014 Jaka pianownica, jaki Karcher, do jakiego Kranzla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Zostaw węża od strony pianownicy a przerób go na wylocię od urządzenia Jedż do jakiegoś sewisu to Ci przerobią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Jaka pianownica, jaki Karcher, do jakiego Kranzla? kranzle K 2160 TS / TS T, pianownica idrobase, karcher k6,80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
citrofan Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Wystarczy zamienic przy piwnownicy koncowke z gwintu zewnetrznego na wewnetrzny,podjedz do ksomaru powinni Ci to zrobic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted November 18, 2014 Author Report Share Posted November 18, 2014 Wystarczy zamienic przy piwnownicy koncowke z gwintu zewnetrznego na wewnetrzny,podjedz do ksomaru powinni Ci to zrobic A ten gwint to gdzies samemu mozna kupic? Myślę że sam bym to zamontował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Tutaj spróbuj: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34719585 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted November 19, 2014 Administrator Report Share Posted November 19, 2014 Ja osobiście kupiłem pianownicę w Wera z Rzeszowa z zamontowaną dyszą 1,25 oraz końcówką do Lavora, ostatnio zamówiłem u nich ponownie końcówkę do hd/hds i dyszę 1,4. Montaż na uszczelniaczu bezproblemowy. Twojej pianownicy nie znam, nie wiem co to za konstrukcja. Pamiętaj tylko aby porównać wydatek wody bo na mniejszej przepustowości może chodzić nierówno i przerywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted November 19, 2014 Author Report Share Posted November 19, 2014 Takie parametry Aby powiększyć trzeba kliknąć prawym na zdjęcie i odtworzyć w nowej karcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted November 22, 2014 Administrator Report Share Posted November 22, 2014 Wygląda jak ładniejsza PA :) Pokażesz jak wygląda gwint na pistolecie w Kranzlu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts