.::SCR::. Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam wszystkich użytkowników ;) Z tej strony Mateusz, w sieci jako .::SCR::. . Jestem studentem z Krakowa, na co dzień związanym z klubem SouthSideJDM i Małopolskim Klubem Hondy. Detailingiem interesuję się już od przeszło 2 lat (pierwsze kosmetyki Meguiar's). Na forum trafiłem za sprawą Nox'a (wlepy w paczce) i sebba75. Pozdro :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witamy i zapraszamy czekamy na jakies projekty moze Hondy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Cześć, pamiętam ten nick ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witamy w rodzinie. Niestety, ale sławna rodzina naszych przyjaciół, rodzina Meguiars'ów się powoli rozpada. Nasza natomiast rodzina Detailer'sów rośnie w siłę. Mam nadzieję, że dołożysz starań, by ta siła się dalej powiększałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Moja Honda w kolorze Vogue Silver Metallic idzie na pierwszy ogień pod rotację, więc bardziej będzie traktowana jako poligon doświadczalny, na pewno wrzucę jakieś małe relacje. Później w kolejce czeka jeszcze Rover serii 400 w kolorze British Racing Green i parę innych wózków. Wszystko postaram się dokładnie opisać ;) W sumie brakuje tylko past i padów żeby zabrać się za lakier, no i może jakiś wosków z wyższej półki, bo Tech Wax 2.0 is not enough. Wczoraj udało się skończyć instalację elektryczną i oświetlenie w garażu także jest progress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Moja Honda w kolorze Vogue Silver Metallic idzie na pierwszy ogień pod rotację, więc bardziej będzie traktowana jako poligon doświadczalny, na pewno wrzucę jakieś małe relacje. Później w kolejce czeka jeszcze Rover serii 400 w kolorze British Racing Green i parę innych wózków. Wszystko postaram się dokładnie opisać ;) W sumie brakuje tylko past i padów żeby zabrać się za lakier, no i może jakiś wosków z wyższej półki, bo Tech Wax 2.0 is not enough. Wczoraj udało się skończyć instalację elektryczną i oświetlenie w garażu także jest progress.Cos mi ta zielen mowi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zaczyna się mały OT, ale ciągnąc temat dalej... Ta zieleń jest niesamowita. Póki co auto regularnie woskowane TechWax'em 2.0 w paście i co jakiś czas ColorX jako cleaner, specyficznie aplikowany dawał radę - to jeszcze takie pozostałości pierwszych kosmetyków. Niestety na rancie maski pojawiło się małe ognisko rdzy i zapadła decyzje żeby przy okazji pomalować całą maskę, bo było trochę odprysków. Niestety lakiernicy zostawili masę pig tail'sów z przodu :roll: co niestety zauważyłem dopiero po jakimś czasie, bo byłem zbyt zajęty pracą. Będę z tym walczył, ale nie wiem czy coś zdziałam, musze to jeszcze dokładnie obejrzeć, na której warstwie są te uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Cześć Mateusz!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Cześć.! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi