czarny33a Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Moje zainteresowanie kosmetyka samochodowa zaczelo sie od zakupu Karchera Se.5100 który miał służyc wstepnie tylko i wyłacznie do użytku domowego, Posiadam do tego myjke lavora wraz z pianownica i dlugim przewodem do tego jest jeszcze myjka parowa i zestaw oswieteniowy 500w Powoli i systematycznie bede kompletował produkty do kosmetyki samochodowej bo co jak co ale kazde wieksze zakupy kosztuja kilkaset zl.Na chwile obecna mam kilka produktow ale to kropla w morzu potrzeb,mam nadzieje ze do wiosny uda mi sie kupic wszystko co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Powolutku, pomalutku :u Często używasz parownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Właśnie, chcialem zapytać o nią. Bo ostatnio sam o tym myślałem. Że do silnika i taich tam by sie przydała... Mam jeszcze takie pytanie, to to jest taki "pistolet na powietrze a trąbką" z napisem auto tool? Bo nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny33a Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pianownicy nie uzywam praktycznie wcale co najwyzej w pracach przy łazience. a Ten pistolet to tornador uzywam go do rozpuszczania cieżkich zabrudzeń np w dywanach a pozniej wyciagam to wszystko odkurzaczem piorącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dzieki! Tzn. pisałeś o parownicy a nie o pianownicy? Bo po co Ci pianownica w łazience ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Może czarny bawi się lepiej niż możemy to sobie wyobrazić.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron man Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Właśnie, chcialem zapytać o nią. Bo ostatnio sam o tym myślałem. Że do silnika i taich tam by sie przydała... Mam jeszcze takie pytanie, to to jest taki "pistolet na powietrze a trąbką" z napisem auto tool? Bo nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. cześć to coś takiego jak odkurzacz tylko zamiast odsysu rozbija brud moim zdaniem nie warto zawracać sobie tym głowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombo22 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 cześć to coś takiego jak odkurzacz tylko zamiast odsysu rozbija brud moim zdaniem nie warto zawracać sobie tym głowy pozdrawiam Z podsufitką radzi sobie dobrze jeżeli ktoś umie tego w odpowiedni sposób używać. Co do kolekcjii to tornadora mam identycznego ale w moim już tam tuba się od środka trochę wytarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi