czarny33a Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Moje zainteresowanie kosmetyka samochodowa zaczelo sie od zakupu Karchera Se.5100 który miał służyc wstepnie tylko i wyłacznie do użytku domowego, Posiadam do tego myjke lavora wraz z pianownica i dlugim przewodem do tego jest jeszcze myjka parowa i zestaw oswieteniowy 500w Powoli i systematycznie bede kompletował produkty do kosmetyki samochodowej bo co jak co ale kazde wieksze zakupy kosztuja kilkaset zl.Na chwile obecna mam kilka produktow ale to kropla w morzu potrzeb,mam nadzieje ze do wiosny uda mi sie kupic wszystko co trzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Powolutku, pomalutku :u Często używasz parownicy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszkopt Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Właśnie, chcialem zapytać o nią. Bo ostatnio sam o tym myślałem. Że do silnika i taich tam by sie przydała... Mam jeszcze takie pytanie, to to jest taki "pistolet na powietrze a trąbką" z napisem auto tool? Bo nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny33a Posted December 16, 2014 Author Report Share Posted December 16, 2014 Pianownicy nie uzywam praktycznie wcale co najwyzej w pracach przy łazience. a Ten pistolet to tornador uzywam go do rozpuszczania cieżkich zabrudzeń np w dywanach a pozniej wyciagam to wszystko odkurzaczem piorącym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biszkopt Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Dzieki! Tzn. pisałeś o parownicy a nie o pianownicy? Bo po co Ci pianownica w łazience ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Może czarny bawi się lepiej niż możemy to sobie wyobrazić.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron man Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Właśnie, chcialem zapytać o nią. Bo ostatnio sam o tym myślałem. Że do silnika i taich tam by sie przydała... Mam jeszcze takie pytanie, to to jest taki "pistolet na powietrze a trąbką" z napisem auto tool? Bo nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. cześć to coś takiego jak odkurzacz tylko zamiast odsysu rozbija brud moim zdaniem nie warto zawracać sobie tym głowy pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombo22 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 cześć to coś takiego jak odkurzacz tylko zamiast odsysu rozbija brud moim zdaniem nie warto zawracać sobie tym głowy pozdrawiam Z podsufitką radzi sobie dobrze jeżeli ktoś umie tego w odpowiedni sposób używać. Co do kolekcjii to tornadora mam identycznego ale w moim już tam tuba się od środka trochę wytarła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts