marctwain Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Takie coś niedawno kupiłem w mrcleaner. Bardzo nie lubiłem myć szyby czołowej od środka. Gimnastyka, nerwy itp. I zawsze gdzieś zostało zasmużone lub niedomyte. A tą myjką robi się to szybko, dokładnie, i przede wszystkim wygodnie. W zestawie są wymienne nakładki z mf. Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Używałem tego do mycia szyb w Toyocie. Bardzo szybko, bardzo wygodnie. Mycie zajmuje dosłownie sekundy. Jedną stroną zbieram "duży" brud, przewracam szybko na czystą stronę i lecę finalnie. Również polecam, szczególnie za te pieniążki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Chciałem kupić już dawno ale akurat nie było dostepę:( przy najbliższej okazji kupię bo naprawdę ułatwia czyszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Kolejna rzecz warta uwagi: Bardzo dobra do mycia felg od środka i zakamarków -długa, elastyczna, bardzo wygodna. mogę ją polecić z czystym sumieniem. mr cleaner i carspa ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Uzywam tej szczotki raceglaze'a praktycznie codziennie, jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi