marctwain Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Takie coś niedawno kupiłem w mrcleaner. Bardzo nie lubiłem myć szyby czołowej od środka. Gimnastyka, nerwy itp. I zawsze gdzieś zostało zasmużone lub niedomyte. A tą myjką robi się to szybko, dokładnie, i przede wszystkim wygodnie. W zestawie są wymienne nakładki z mf. Szczerze polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Używałem tego do mycia szyb w Toyocie. Bardzo szybko, bardzo wygodnie. Mycie zajmuje dosłownie sekundy. Jedną stroną zbieram "duży" brud, przewracam szybko na czystą stronę i lecę finalnie. Również polecam, szczególnie za te pieniążki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Chciałem kupić już dawno ale akurat nie było dostepę:( przy najbliższej okazji kupię bo naprawdę ułatwia czyszczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 21, 2010 Author Report Share Posted August 21, 2010 Kolejna rzecz warta uwagi: Bardzo dobra do mycia felg od środka i zakamarków -długa, elastyczna, bardzo wygodna. mogę ją polecić z czystym sumieniem. mr cleaner i carspa ma w ofercie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Uzywam tej szczotki raceglaze'a praktycznie codziennie, jest rewelacyjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts