przemo-bp Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Witam wszystkich P jestem fanem detalingu od niedawna ale odkąd mam samochód zawsze starałem sie dbać o jego luk obecnie od niedawna mam honde accord VII w pięknym brązowym ale podobna ciezki orzech do zgryzienia jeżeli chdzi o korektę któą zamierzam wykonać jeżeli tylko pogoda pozwoli czekam na porady pozdrawiam i jeszcze raz wszystkich witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Cześć Przemek, Hondzia ładna :u skąd jesteś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo-bp Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 jestem z pod Oświęcimia więc stosunkowo mam blisko do kolegi z Wieliczki na M :ymapplause: ale nie wiem ja z nim nawiazać kontakt to łepski chłop Od dwóch tygodni siedzę i czytam na formu co sie da =p~ @-) już ledwo widze @-) ale tak mnie wcagneło !!! przeczytałem już chyba wszystko !! i jak tylko pogoda sie zrobi to działam uderzam do sklepu w krakowie po smarowidła i reszte sprzetu i ognia !!!! :-t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Najlepiej do mnie zadzwonić 509 714 291 Albo przyjechać. Nie gryzę ;) Witaj na forum i nie daj się zwariować! Och wait... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Siemano, masz też blisko do jeszcze jednego kolegi z Bierunia na D, a on tez by pewnie Wieliczkę odwiedził :ymparty: :-B 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo-bp Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 Dziękuje Mineto za odpowiedz Na pewno sie do ciebie odezwę w sprawie porad dotyczących mojego bolida i nie ukrywam że chciałbym coś niecoś dowiedzieć od mistrza detalingu :-B ^:)^ Warto czerpać wiedzę od doświadczonego detaliera! A z kolega z Bierunia też bym pogadał bo to odemnie dosłownie rzut beretem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 ktoś mnie wzywał ?:D Witaj na forum ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron man Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 cześć koledzy a może znacie kogoś z okolic Wejcherowa kto tym się zajmuje tak jakby zawodowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts