t440 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Witam. Dziś rano znalazłem na samochodzie rysy takie jak na załączonych zdjęciach. Oprócz nich cała maska była w kocich łapach. ( Nie wiem czy można to ze sobą łączyć. :) ) W związku z nimi ma takie dwa pytania: Czy uda mi się je usunąć w domowych warunkach, a jeśli tak to w jaki sposób się za to zabrać ? oraz: Ile wyniósłby koszt wszystkich potrzebnych mi do tego produktów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Nie uda CI się niestety :( Z tego co widzę do podkładu lub mięsa Trzeba będzie wypełniać lakierem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t440 Posted February 14, 2015 Author Report Share Posted February 14, 2015 Dzięki za odpowiedź. ł= Trochę mnie zmartwiłeś. :) Czyli nie obejdzie się bez wizyty u lakiernika ? PS. Dało by się wypełnić te rysy samemu ? Jakby dobrać lakier, zabezpieczyć resztę folią i wypełnić lakierem, a następnie zrobić polerkę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Da radę tyko jak ma być tego nie widać to musi zrobić to fachowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Kolego, skąd jesteś? Lakiernik będzie chciał malować całość, poszukaj w swoich okolicach jakiegoś dobrego studia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts