JDzejkob Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam wszystkich! Nazywam się Jakub, jestem z okolic Zielonej Góry. Mam nadzieję zgłębić tutaj wiedzę na temat detailingu, oprócz pojazdu (typowy poruszacz z punktu A do punktu "B" ) Renault Megane, jeżdżę na dwóch kółkach, które z reguły są przedmiotem nieokreślonych godzin wręcz fanatycznego dbania i doprowadzenia do perfekcji, aktualnie przesiadam się z 750 na litra. Mam nadzieję, że dzięki waszej wiedzy moje pojazdy będą lśniły jak przysłowiowe: "psu jaj*a na wiosnę", tym bardziej, że takowa zaraz przyjdzie. Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich miłośników motoryzacji. Tutaj efekt 3 dniowej pracy, rozebraniu na części i złożeniu po wyczyszczeniu, polerce i nałożeniu teflonu na moją 600 (2011 r.) Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ależ piękna, cały czas choruje na moto.. :ymdaydream: co planujesz kupić? Witamy na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi