JDzejkob Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Witam wszystkich! Nazywam się Jakub, jestem z okolic Zielonej Góry. Mam nadzieję zgłębić tutaj wiedzę na temat detailingu, oprócz pojazdu (typowy poruszacz z punktu A do punktu "B" ) Renault Megane, jeżdżę na dwóch kółkach, które z reguły są przedmiotem nieokreślonych godzin wręcz fanatycznego dbania i doprowadzenia do perfekcji, aktualnie przesiadam się z 750 na litra. Mam nadzieję, że dzięki waszej wiedzy moje pojazdy będą lśniły jak przysłowiowe: "psu jaj*a na wiosnę", tym bardziej, że takowa zaraz przyjdzie. Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich miłośników motoryzacji. Tutaj efekt 3 dniowej pracy, rozebraniu na części i złożeniu po wyczyszczeniu, polerce i nałożeniu teflonu na moją 600 (2011 r.) Jakub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Ależ piękna, cały czas choruje na moto.. :ymdaydream: co planujesz kupić? Witamy na forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts