lucaso27 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mam na imię Łukasz, mieszkam w okolicach Legnicy.Do niedawna byłem przekonany, że wystarczy umyć auto gąbką i nałożyć Turtle'a dla "leniwych"....cóż, trafiłem tutaj i detailing coraz bardziej mnie wciąga. Fajny Club i dużo cennych informacji. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Cześć Łukasz, witamy :) Uważaj bo detailing mocno wciąga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Uważaj bo detailing mocno wciąga :) Wciągnął. Na razie czytam, przeglądam, robię listę potrzebnych materiałów na początek. Co z tego wyjdzie zobaczę, w każdym razie choć sam dla siebie chciałbym to robić na, w miarę, przyzwoitym poziomie. Z polerką miałem wcześniej do czynienia, efekt jak do tej pory mnie nie zadowalał i w sumie całkiem niedawno poczułem o co w tym chodzi. Opierałem się głównie na produktach Farecli ale widzę, że to raczej niezbyt trafny wybór, a z całą pewnością nie jest wśród Was popularny. Czas zatem pójść naprzód. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witamy na forum ! :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi