lucaso27 Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Mam na imię Łukasz, mieszkam w okolicach Legnicy.Do niedawna byłem przekonany, że wystarczy umyć auto gąbką i nałożyć Turtle'a dla "leniwych"....cóż, trafiłem tutaj i detailing coraz bardziej mnie wciąga. Fajny Club i dużo cennych informacji. Pozdrowienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Cześć Łukasz, witamy :) Uważaj bo detailing mocno wciąga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucaso27 Posted March 15, 2015 Author Report Share Posted March 15, 2015 Uważaj bo detailing mocno wciąga :) Wciągnął. Na razie czytam, przeglądam, robię listę potrzebnych materiałów na początek. Co z tego wyjdzie zobaczę, w każdym razie choć sam dla siebie chciałbym to robić na, w miarę, przyzwoitym poziomie. Z polerką miałem wcześniej do czynienia, efekt jak do tej pory mnie nie zadowalał i w sumie całkiem niedawno poczułem o co w tym chodzi. Opierałem się głównie na produktach Farecli ale widzę, że to raczej niezbyt trafny wybór, a z całą pewnością nie jest wśród Was popularny. Czas zatem pójść naprzód. Pozdrowienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Witamy na forum ! :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts