tadzio69 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Witam wszystkich serdecznie. Na imię mi Piotr i jestem z Olsztyna. Od zawsze lubiłem "picować" auta. Za "młodego" obiektem moich doświadczeń były samochody ojca, po zagłębieniu tematu już wiem ile złego im wyrządziłem :p. Detailingiem na poważnie zainteresowałem się kiedy nie całe pół roku temu zakupiłem własne cztery kółka,a kiedy umyłem auto po zimie jeszcze bardziej utwierdziłem się w przekonaniu, że muszę coś z nim zrobić. Auto nie było w żaden sposób zabezpieczone do tego doszło odśnieżanie byle jaką szczotą i niestety mam co mam :/ Tak auto prezentowało się w dniu zakupu: A tak lakier wygląda teraz... Ale nic, zbroje się w wiedzę (a jest się czego i od kogo uczyć) i powoli w zabawki i niedługo w długi, wolny weekend ja już będę gotowy, zabieram się do pracy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Miałeś ładne pole do popisu, cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadzio69 Posted March 18, 2015 Author Report Share Posted March 18, 2015 Ciągle mam :p furacz jeszcze nie tykany, jeżdżę brudny żeby nie było widać tej Pajęczyny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Witamy na forum ! :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts