brzozek Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Japońce znowu mieszają puszkami Super splash - fajne krople i Revolution - oszust dobry, pewnie trwałość tez niczego sobie tylko nie kumam tych krzaczków na filmach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Paaanie, daj Pan spokój. Nie dość, że mieli pierdyliard tych wosków to teraz mają dwa pierdyliardy :) Mam Fusso i jest git. Ale oczopląsu dostałem jak go wybierałem spośród innych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja ich wosków kłaść nie potrafię.. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A co JJ zostają Ci ciemniejsze miejsca po spolerowaniu, w sensie widać gdzie był nakładany, a gdzie nie? Zwłaszcza na masce i na czarnym/ciemnym lakierze? Też miałem z tym problem, częściowo pomaga ich aplikator (nie robi biedy na lakierze, chociaż na japońcu nie jestem przekonany do końca), a i tak zazwyczaj na masce muszę nałożyć jeszcze raz i po chwili spolerować wtedy jest równo i beż cieni żadnych. Nakładałem Fusso, Metalice i King of Glossa, w każdym się te cienie na masce zdarzają niestety. Konsystencja wszystkich wosków jest prawie ta sama, różnią się kolorem i zapachem. Najprzyjemniej poleruje się KIng of Glossa, który musi poleżeć do 3-5min i schodzi ładnie, a aplikacja każdego taka sama. Nie wiem po co tyle w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dokładnie ciemniejsze miejsca (smugi), dokładnie na masce i dokładnie na ciemnych lakierach (deep navy blue od forda i czarny uni hondy). Próbowałem na bogato, oszczędnie, z odstępem czasowym jak i pokerując od razu po nałożeniu. Za każdym razem bieda. W zasadzie zaczynałem od maski i widząc takie efekty oraz smugi które po niczym nie schodzą, odpuszczałem resztę auta i robiłem czymś innym. Więc mówisz, żeby używać ich aplikatora? Może kiedyś spróbuje :) na Jumpy mam hologramy po handlarzu, może tam? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dawaj spróbuj, zwłaszcza, że polityka softa to umyj i nałóż :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 A nakładajcie to wilgotnym aplikatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wychodzi na to że Dzeju bez :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 JJ na sucho jedzie :D a potem sie dziwi że są ślady:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi