episode Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Chciałbym doprowadzić to cudo do ładu. Licze na życzliwe rady i wiele mile wspólnie spędzonych chwil :) wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witamy serdecznie :) Nowy nabytek? Ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
episode Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nowy nabytek. Aczkolwiek potrzebuję kilku rad dotyczących wyprowadzenia niektórych spraw w aucie. Dzisiaj wyprałem pasy , trochę skórę oliwką potraktowałem. Ale.... Wyblakłe słupki shadow line na szybach tylnych przyciemnionych i przednich też - zacieki. zwykłym płynem do szyb nie schodzi to na chwilę obecną. Poza tym przydałby mi się jakiś zestaw do ogólnej pielęgnacji auta. Jakaś krótka lista. Wnętrze skóra beż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 To zapraszam do wertowania forum, kilka zestawów było wymienianych, można powielić. Fotel skórzany to nie ludzka skóra, oliwkę wymień na Colourlocka albo Gliptone ;) Nie zapytałem skąd jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
episode Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Rodzinne miasto Świnoujście. Teraz Mittenwald. :) Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi