episode Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Chciałbym doprowadzić to cudo do ładu. Licze na życzliwe rady i wiele mile wspólnie spędzonych chwil :) wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Witamy serdecznie :) Nowy nabytek? Ładny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
episode Posted March 28, 2015 Author Report Share Posted March 28, 2015 Nowy nabytek. Aczkolwiek potrzebuję kilku rad dotyczących wyprowadzenia niektórych spraw w aucie. Dzisiaj wyprałem pasy , trochę skórę oliwką potraktowałem. Ale.... Wyblakłe słupki shadow line na szybach tylnych przyciemnionych i przednich też - zacieki. zwykłym płynem do szyb nie schodzi to na chwilę obecną. Poza tym przydałby mi się jakiś zestaw do ogólnej pielęgnacji auta. Jakaś krótka lista. Wnętrze skóra beż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 To zapraszam do wertowania forum, kilka zestawów było wymienianych, można powielić. Fotel skórzany to nie ludzka skóra, oliwkę wymień na Colourlocka albo Gliptone ;) Nie zapytałem skąd jesteś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
episode Posted March 29, 2015 Author Report Share Posted March 29, 2015 Rodzinne miasto Świnoujście. Teraz Mittenwald. :) Alpy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts