minetoo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Hello! Jak wiemy światła nigdy za wiele. Przerzuciłem dużą ilość latarek różnego rodzaju i w rozmaitej cenie. Wszystkie świeciły lepiej lub gorzej i krócej lub dłużej. Tymczasem od ok dwóch miesięcy intensywnie używam nowej latarki Michelin. Atutem jest fakt iż to sprzęt ładowalny. Na pełnym aku świeci nieprzerwanie dzień roboczy (czyli z przerwami bo nikt cały dzień nie chodzi z latarką na czole). Ja dla komfortu mam dwie, jedna świeci a druga wisi na ładowarce. Latarka wykonana solidnie, posiada zoom oraz diodę LED o barwie nie przekłamującej zbytnio kolorów. Kąt światła do prac we wnętrzu auta wprost idealny, świeci szeroko. Podczas korekty wspaniale pokazuje wszelkie defekty bez odrywania rąk. Dostępne są trzy tryby pracy, pełna moc, tryb ECO i stroboskop. W zestawie mamy latarkę, ładowarkę, instrukcje i pokrowiec. Dwa lata gwarancji. To najlepiej działająca latarka ja do tej pory wpadła mi na głowę. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą widzieć więcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 To teraz mów ile kosztuje i czemu tak drogo ;) Moje czołówki do wnętrza powiedziały dość po którymś ładowaniu a z takim światłem pracuje się jednak najlepiej. Piotrek, rozumiem, że Ty przy rodzaju grającej u Ciebie muzyki pracujesz na stroboskopie? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dżej słuchamy podobnych rzeczy ;) Kosztuje bodaj 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja bym chciał 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Junior to dostaniesz pivate dostawe. A każdemu polecam kontakt bezpośredni na arek@kleenflo.pl Zostały ostatnie sztuki ale dostawa w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Latarki przetestowane Stare wypierdo..liłem do śmieci bo przy tych to juz nie mają co miejsca zajmować Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 To zakupię taką, dzięki za podzielenie się info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie mogę się dobić do gościa, Minetoo, masz jakiś alternatywny kontakt może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tylko ten. Dopisz minetoo i będzie VIP. Latarki się skończyły idzie nowa dostawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Kleen-flo europe sp z o.o.ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 1331-234 KrakówPolska tel: (012) 415-02-63 (012) 415-01-71 (012) 415-02-38 (012) 414-03-27 fax: (012) 415-02-09e-mail: kleenflo@kleenflo.plexport: export@kleenflo.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi