minetoo Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Hello! Jak wiemy światła nigdy za wiele. Przerzuciłem dużą ilość latarek różnego rodzaju i w rozmaitej cenie. Wszystkie świeciły lepiej lub gorzej i krócej lub dłużej. Tymczasem od ok dwóch miesięcy intensywnie używam nowej latarki Michelin. Atutem jest fakt iż to sprzęt ładowalny. Na pełnym aku świeci nieprzerwanie dzień roboczy (czyli z przerwami bo nikt cały dzień nie chodzi z latarką na czole). Ja dla komfortu mam dwie, jedna świeci a druga wisi na ładowarce. Latarka wykonana solidnie, posiada zoom oraz diodę LED o barwie nie przekłamującej zbytnio kolorów. Kąt światła do prac we wnętrzu auta wprost idealny, świeci szeroko. Podczas korekty wspaniale pokazuje wszelkie defekty bez odrywania rąk. Dostępne są trzy tryby pracy, pełna moc, tryb ECO i stroboskop. W zestawie mamy latarkę, ładowarkę, instrukcje i pokrowiec. Dwa lata gwarancji. To najlepiej działająca latarka ja do tej pory wpadła mi na głowę. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą widzieć więcej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 To teraz mów ile kosztuje i czemu tak drogo ;) Moje czołówki do wnętrza powiedziały dość po którymś ładowaniu a z takim światłem pracuje się jednak najlepiej. Piotrek, rozumiem, że Ty przy rodzaju grającej u Ciebie muzyki pracujesz na stroboskopie? ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted April 13, 2015 Author Report Share Posted April 13, 2015 Dżej słuchamy podobnych rzeczy ;) Kosztuje bodaj 120zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Ja bym chciał 2 szt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted April 13, 2015 Author Report Share Posted April 13, 2015 Junior to dostaniesz pivate dostawe. A każdemu polecam kontakt bezpośredni na arek@kleenflo.pl Zostały ostatnie sztuki ale dostawa w trakcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Latarki przetestowane Stare wypierdo..liłem do śmieci bo przy tych to juz nie mają co miejsca zajmować Polecam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciamach Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 To zakupię taką, dzięki za podzielenie się info. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciamach Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Nie mogę się dobić do gościa, Minetoo, masz jakiś alternatywny kontakt może? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted April 27, 2015 Author Report Share Posted April 27, 2015 Tylko ten. Dopisz minetoo i będzie VIP. Latarki się skończyły idzie nowa dostawa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Kleen-flo europe sp z o.o.ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej 1331-234 KrakówPolska tel: (012) 415-02-63 (012) 415-01-71 (012) 415-02-38 (012) 414-03-27 fax: (012) 415-02-09e-mail: kleenflo@kleenflo.plexport: export@kleenflo.pl 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts