Jump to content

Guten Tag i Bonjour :)

Recommended Posts

Cześć mam na imię Tomek i jestem z Białegostoku.

Interesuje się szeroko pojętym segmentem kaw speciality (coffee speciality), a co za tym idzie pijam na codzien kawy gł. z palarni skandynawskich (solberg and hansen, Johan and Nystrom, Tim Wendelboe) czasami wpada coś z rodzimy palarni.  Nie będę wam tutaj przynudzał :) 

W wolnym czasie biegam z moim psem po lesie albo za psami z aparatem bo jakoś tak wyszło, że po pracy robię zdjęcia psiakom.

Mam dwa samochody "Złomka" czyli Passeratti B4 1,9 w Tedeiku (1z), który jest pojazdem roboczym i ani myśli iść na emeryturę (Mam do niego ogromny sentyment bo to moje pierwsze auto) oraz samochód, który mi wszyscy odradzali, znienawidzone przez mechaników i grupę VAGina dziecko francuskiej motoryzacji, królową lawet itd. Renault Megane II Fl Grandtour 2,0 16V (F4R) w kolorze: czarna perła. 

Temat kosmetyki aut rozwinął się po tym jak pierwsze deszcze i proszki z myjki bezdotykowej wymyły mi pozostałości po "polerce" i auto straciło blask hehe. Potem pojawiły się świrle i holsy (...). Jako, że Megi to nowy nabytek i jeszcze nie złamała mi serca to na Walentynki dostała jednostopniowe odswieżenie lakieru w jednym z białostockich studio (pozdrowienia dla Tomka z NMCMA) a na wierzch powłokę. Aktualnie auto moknie a Art de Keegan pracuje, alufelgi w weekend majowy dostały finish kare 1000p hi temp. Serce mnie boli gdy widzę waterspoty a kosmetyki do pielęgnacji aut dopiero kompletuje i mam nadzieję, że forum i Forumowicze mi w tym pomogą. 

No i chyba tyle wystarczy :)
Do zobaczenia na forum!