Dante Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Witam. Jestem Daniel i mieszkam w Kaliszu (Wielkopolska). Od miesiąca grubo dostałem zajawki na detaling do tego stopnia, że chce się tym zajmować zawodowo 8-} póki co jestem po kursie mycia i namiętnie szukam pracy choć na nic się nie zanosi <_< Amator ze mnie ale do mycia samochodu zawsze podchodziłem z zapałem, zamiłowaniem, dokładnością i poświęceniem. Zawsze miałem ogromną satysfakcję z wyników swojej pracy a w swoim aucie lubię mieć zawsze porządek \:D/ Na dniach zamieszczę w odpowiednim temacie swoją propozycje pierwszego zestawu do mycia i pielęgnacji auta i liczę na wasze fachowe doradztwo w tej sprawie ;;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Witaj Szkoda,że nie jesteś z Krakowa bo mam ofertę dla kogoś takiego jak Ty Dla kogoś z zapałem do tej pracy mogę dać 20zł/h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted June 8, 2015 Author Report Share Posted June 8, 2015 Szkoda. U siebie znaczy w Kaliszu nawet jak mnie przyjmą na próbę to sądzę, że nie dostanę więcej jak 10zł niestety takie są realia w tym mieście i pracodawcy jak mogą to tylko najniższą dają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts