.::SCR::. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 AutoGlym Bumper Care Środek do nabłyszczania i konserwacji zewnętrznych elementów z tworzyw sztucznych. Cena: 29.99 zł za 325ml Opakowanie: Konsystencja: Bardzo gęsty, jakby delikatnie roztopione masło. Przed użyciem dobrze wstrząsnąć. Aplikacja: Używałem aplikatora z mikrofibry, BC bardzo dobrze z nim współpracuje. Produkt jest wydajny, wystarczy naprawdę niewielka ilość. Na koniec przecieram całość mikrofibrą. Co ważne bez problemu można go usunąć z lakieru, wystarczy przetrzeć mikrofibrą - szczególnie przydatne gdy nie ma czasu na oklejanie wszystkich elementów. Efekty: Listwa po 16h: Początkowo efekt był średni, bo tworzywo bardzo zniszczone, ale po 16h i utrwaleniu produktu było bardzo dobrze: Wytrzymałość: Będę informował na bieżąco. Na pewno produkt musi się utrwalić te 12-24h. Niestety nie mam porównania z S-A-S, ani innymi środkami także się nie wypowiem na ten temat. Póki co nałożyłem jedną warstwę, zobaczymy jak te dość zniszczone tworzywa będą wyglądały po kilku aplikacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mnie też ciekawi trwalość i zachowanie po myciu i po deszczu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Mnie również. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Podepnę się pod recenzję;-) Mnie udało się kupić Autoglym Bumper Care w opakowaniu 100 ml w zestawie razem z 5 innymi produktami AG i gąbką oraz szmatką za 70 zł. Opakowanie użyłem 4 razy na całe auto i jeszcze zostało. Tak więc 100 ml spokojnie wystarczy na sezon na 1 lub nawet 2 auta. Trwałość: największe wrażenie zrobił na mnie AG BC gdy zastosowałem go po zimie (plastki zaraz odżyły;-) Wiadomo, brak pielęgnacji w okresie zimowym itp. Później było już tylko odawianie co miesiąc, półtora. I widać było, że on tam jeszcze jest, ale po aplikacji plastiki wyglądały zawsze jak nowe/odświeżone;-) Ogólnie tak jak pisze Autor, AG BC musi się utrwalić. Ja uważam, że to musi być minimum doba, ale dobrze jak są trzy. W tym czasie nie może padać! Inaczej będą zacieki. Ogólnie myślę, że to dobry preparat. W sumie używałem jeszcze Poorboy'sa i Nielsena i nie widziałem między tymi 3 produktami istotnej różnicy;-) Ale jakoś AG BP najbardziej przypadł mi do gustu;-) Fajny kolor, taki ,,przezroczysty ciemnozielony", zapach chemiczny, konstystencja gęsta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ja też go używam do plastików i elementów gumowych zewnętrznych. Bardzo sobie go chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 również polecam wszystkim. na elementach pokrytych BC podczas deszczu woda kropelkuje jak po wosku. jestem z niego b. zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 U mnie na relingach w Octavii I po prawie 4 tygodniach jeszcze jest kropelkowanie. Przed nałożeniem oczyszczony Nielsenowskim Cyclonem. edit /22.10.2010/: tak wyglądają relingi 1,5 miesiąca po aplikacji. Zdjęcie zrobione podczas wczorajszego deszczu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Właśnie jestem po aplikacji bumper care i co? :u :u :u :u :u :u :u :u :u :u :u :u :u :u Małe 50/50 od antonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 hFvoVGQsnW8 piękny sheetingchyba tydzień od aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ma ktoś jakieś porównanie tego środka do Nielsena SAS? Nie wiem który wybrać a oba kuszą - chyba, że wezmę i jeden i drugi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi