golden0282 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam Przypadkiem trafił do mnie Austin z 1970 roku , właściciel jechał na lokalną myjnie do rumunów, ale po drodze skręcił do mnie sprawdzić czy jeszcze coś działam. Poprosił mnie o posprzątanie wnętrza i nawoskowanie :D . Czasu nie miałem zbyt wiele żeby zrobić to co chciałbym z nim zrobić , ale trudno nawet w krótkim czasie coś tam można wycisnąć. Tego samego wieczora przez cztery godziny udało mi się go umyć i zrobić solidną dekontaminacje .Smoły na aucie nie było w ogóle , ale za to rdzy lotnej spłynęło ze 3 kg. Następnego dnia pobudka 5.00 , o 7 dojechały posiłki ,czyli niedawno zarażony znajomy . Walczyliśmy z autem do 21 tego samego dnia, Lakier został odświeżony 2 krokowo , wnętrze w miarę ogarnięte . Nie obyło się również bez druciarstwa , czyli malowania pędzelkiem kołpaków i listew . Przy większości prac pomagały nam kosmetyki Unique i adbl . Dziękuję za uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Austin i Nissan to dwie najfajniejsze prace :-bd , z tym że Austin to powinien jeszcze odwiedzić blacharza/lakiernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 , z tym że Austin to powinien jeszcze odwiedzić blacharza/lakiernika. Muszę to powiedzieć właścicielowi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 UNIQUE odgruzowuje w Irlandii :u Czym robiłeś dach? Czym wykończyłeś we wnętrzu? Czego ode mnie użyłeś? Proszę o opinię. Praca świetna, mimo, że czasu mało - udało się ogarnąć wszystko. Jak zareagował właściciel odbierając auto? Nadal rumuni byli mu w głowie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 UNIQUE odgruzowuje w Irlandii :u Czym robiłeś dach? Czym wykończyłeś we wnętrzu? Czego ode mnie użyłeś? Proszę o opinię. Praca świetna, mimo, że czasu mało - udało się ogarnąć wszystko. Jak zareagował właściciel odbierając auto? Nadal rumuni byli mu w głowie? ;) Oj Unique pracuje u mnie pełną parą :D , na dach poszedł owatrol 3 razy . Od Ciebie wtedy użyłem tylko Zeusa i Hestii , ostatnia paczka była jeszcze w drodze. .Moją opinie na temat Twoich kosmetyków już znasz ;) , za niedługo znowu się odezwę :) . Właściciel wyglądał na bardzo zadowolonego , raczej do rumunów już nie pojedzie :D , a ma jeszcze kilka autek z tamtego okresu , które tak samo jak i austin czekają najpierw na naprawy blacharskie ,a potem mam nadzieje zjawią się u mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kombajnistatipo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 A tą miniaturkę Austina też liznąłeś? Autko piękne a i metamorfoza jak ze szortu "na salony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 A tą miniaturkę Austina też liznąłeś? Autko piękne a i metamorfoza jak ze szortu "na salony". Na miniaturke poleciał bsd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Żeby nie zakładać nowego tematu dorzucę tutaj kilka fotek ze zjazdu starych samochodów na który dzisiaj się wybrałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Aż się serce kraja. Mimo, że klasyki to i tak nie dbają brudasy. Wtykałeś swoje ulotki? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Fajny efekt Twojej pracy na austinie. Najchętniej tylko przy takich ( wiekowych) autach spędzałbym czas. Super fotki ze zlotu, większości tych aut nie można spotkać na zlotach w Polsce, nawet w Oławie w ubiegły weekend przy 1400 obecnych pojazdach angoli może 10 sztuk było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi