golden0282 Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Witam Przypadkiem trafił do mnie Austin z 1970 roku , właściciel jechał na lokalną myjnie do rumunów, ale po drodze skręcił do mnie sprawdzić czy jeszcze coś działam. Poprosił mnie o posprzątanie wnętrza i nawoskowanie :D . Czasu nie miałem zbyt wiele żeby zrobić to co chciałbym z nim zrobić , ale trudno nawet w krótkim czasie coś tam można wycisnąć. Tego samego wieczora przez cztery godziny udało mi się go umyć i zrobić solidną dekontaminacje .Smoły na aucie nie było w ogóle , ale za to rdzy lotnej spłynęło ze 3 kg. Następnego dnia pobudka 5.00 , o 7 dojechały posiłki ,czyli niedawno zarażony znajomy . Walczyliśmy z autem do 21 tego samego dnia, Lakier został odświeżony 2 krokowo , wnętrze w miarę ogarnięte . Nie obyło się również bez druciarstwa , czyli malowania pędzelkiem kołpaków i listew . Przy większości prac pomagały nam kosmetyki Unique i adbl . Dziękuję za uwagę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Austin i Nissan to dwie najfajniejsze prace :-bd , z tym że Austin to powinien jeszcze odwiedzić blacharza/lakiernika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 , z tym że Austin to powinien jeszcze odwiedzić blacharza/lakiernika. Muszę to powiedzieć właścicielowi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 UNIQUE odgruzowuje w Irlandii :u Czym robiłeś dach? Czym wykończyłeś we wnętrzu? Czego ode mnie użyłeś? Proszę o opinię. Praca świetna, mimo, że czasu mało - udało się ogarnąć wszystko. Jak zareagował właściciel odbierając auto? Nadal rumuni byli mu w głowie? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 UNIQUE odgruzowuje w Irlandii :u Czym robiłeś dach? Czym wykończyłeś we wnętrzu? Czego ode mnie użyłeś? Proszę o opinię. Praca świetna, mimo, że czasu mało - udało się ogarnąć wszystko. Jak zareagował właściciel odbierając auto? Nadal rumuni byli mu w głowie? ;) Oj Unique pracuje u mnie pełną parą :D , na dach poszedł owatrol 3 razy . Od Ciebie wtedy użyłem tylko Zeusa i Hestii , ostatnia paczka była jeszcze w drodze. .Moją opinie na temat Twoich kosmetyków już znasz ;) , za niedługo znowu się odezwę :) . Właściciel wyglądał na bardzo zadowolonego , raczej do rumunów już nie pojedzie :D , a ma jeszcze kilka autek z tamtego okresu , które tak samo jak i austin czekają najpierw na naprawy blacharskie ,a potem mam nadzieje zjawią się u mnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kombajnistatipo Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 A tą miniaturkę Austina też liznąłeś? Autko piękne a i metamorfoza jak ze szortu "na salony". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 A tą miniaturkę Austina też liznąłeś? Autko piękne a i metamorfoza jak ze szortu "na salony". Na miniaturke poleciał bsd :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden0282 Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 Żeby nie zakładać nowego tematu dorzucę tutaj kilka fotek ze zjazdu starych samochodów na który dzisiaj się wybrałem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Aż się serce kraja. Mimo, że klasyki to i tak nie dbają brudasy. Wtykałeś swoje ulotki? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucaso27 Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Fajny efekt Twojej pracy na austinie. Najchętniej tylko przy takich ( wiekowych) autach spędzałbym czas. Super fotki ze zlotu, większości tych aut nie można spotkać na zlotach w Polsce, nawet w Oławie w ubiegły weekend przy 1400 obecnych pojazdach angoli może 10 sztuk było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts