JJ. Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 "Pawilon miłości" służy autkom Niedługo sława o nim rozniesie się po całym Białymstoku Zaszło trochę dalej, o czym przekonacie się poniżej :D Od początku. To mój prezent ślubny dla znajomych. Autko to oczko w głowie właściciela, z daleka wygląda dobrze, w pewnym momencie bałem się, że nie będę miał co robić :P Było szorowanie, glinkowanie i suszenie. Poczekałem do zmroku i wyciągnąłem halogen :) Mój pomagier również sprawdzał lakier ;) Nienajgorsze odbicie jak na 10-letnie auto :) Wziąłem się do roboty. Było trochę kombinacji z gąbkami i pastami, wkońcu wybrałem futro i S17. Zrobiłem połowę auta, wszystko oprócz głębokich rys schodziło fajniutko. Po rozmowie ze znajomym padła decyzja o kupnie rotacji (miał być show car na 100%). Szybka akcja i stałem się (nie)szczęśliwym posiadaczem Power Up-a. Nie mogliśmy nigdzie znaleźć BP o średnicy 125/150mm więc dokupiliśmy gąbki APP na 180 i uwaga.. 210mm.. :o :D Niestety, nie mieli białej gąbki, więc pracowałem żółtą waflową która nie ścięła tych głębokich rys :cry: Futro z zestawu było do bani, więc na błotniki z przodu wróciłem do DA. Tutaj macie kilka zdjęć w trakcie. Nie w głowie było mi robienie zdjęć, wojna z sąsiadami trwa.. :roll: Było "troszkę" pylenia.. :lol: Jako wykończenie użyłem fenomenalnego LG który podczas zdjęć miał jeszcze tendencje do pocenia się.. :? Na szczęście udało mi się to jakoś wypolerować pod wieczór :) Tadam! :lol: Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 fiu fiu :shock: pięknie :D a jaką masz czuprynę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 fiu fiu :shock: pięknie :D a jaką masz czuprynę :lol:Pieknie super robota Mariusz to kolega z radosci mu potargal :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wkońcu bycie Adonisiem zobowiązuje do noszenia takich loków.. :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Profi robota, widać z pod "Pawilonu miłości" wyjeżdzają auta z coraz lepszymi efektami wizualnymi... :) Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralph Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Porządna robotą Adonis rządzi w mieście :D Nie w głowie było mi robienie zdjęć, wojna z sąsiadami trwa.. :roll: O co sąsiedzi walczą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 wojna z sąsiadami trwa.. :roll: U mnie też, nie jesteś sam, plują się że auto myje, nie ma to jak zazdrość drugiego człowiek o to że ktoś dba o swoje autko... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 :shock: i tyle Skrobnij coś o Twoich wrażeniach z pracy Power-up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nie w głowie było mi robienie zdjęć, wojna z sąsiadami trwa.. :roll: O co sąsiedzi walczą ?? Czyżby chodziło o maszynę? Za głośna? U mnie tylko dziwnie patrzą jak siedzę czasami tyle czasu przy aucie. Ale nic nie mówią, tzn między sobą pewnie tak - że jakaś dziwna jestem :) Ciekawe co by było jakbym z polerką wyskoczyła ;) BTW super efekt. Niesamowite :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dokładnie, szczególnie dla sąsiadki jest za głośno. Jak to ona mówi "pracuję bardzo ciężko psychicznie i chcę w domu odpocząć po pracy a cały czas słyszę buczenie tej maszyny. Nie mogę okna otworzyć bo tak głośno jest..". Straszy mnie urzędami, strefami ciszy (wulkanizacja na rogu) i innymi dziwactwami. Do 16 pracuje elegancko, ale gdy wraca z pracy co chwila chodzi i bezczelnie gapi się i zaczepia. Ciekawostki: żadne z jej okien nie wychodzi bezpośrednio na pawilon (u mnie tak - 1m od okna mam pawilon - hałas jest naprawdę minimalny); nie przeszkadza jej piłowanie drewna dom dalej od godziny 19 do 21. Kochani sąsiedzi, weź tu żyj z takimi.. :roll: A co lepsze, jak tylko otworzą okna to czuje smród który dochodzi z ich domu. Wielka pani dyrektor a takie zapachy.. :lol: Dzięki wszystkim :) Mirek, za chwilę założę nowy temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Piękna robota ale przylączam się do prośby fonnes'a o wrażenia pracy z polerką bo też mam taką tylko jeszcze nie miałem okazji jej popróbować...za dużo pracy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Bardzo ładny efekt. Czarne lakiery ładnie się odwdzięczają zazwyczaj za czas im poświęcony. Co do hałasu to chyba u większości się ten problem pojawia. Ja z tego powodu musiałem opuścić obecną miejscówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opel już na lawecie stoi. To jutro możesz sie nim zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jeśli masz po drodze.. ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ciekawe kto odbierze u Ciebie Opla, skoro Cię nie ma dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi