JJ. Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 "Pawilon miłości" służy autkom Niedługo sława o nim rozniesie się po całym Białymstoku Zaszło trochę dalej, o czym przekonacie się poniżej :D Od początku. To mój prezent ślubny dla znajomych. Autko to oczko w głowie właściciela, z daleka wygląda dobrze, w pewnym momencie bałem się, że nie będę miał co robić :P Było szorowanie, glinkowanie i suszenie. Poczekałem do zmroku i wyciągnąłem halogen :) Mój pomagier również sprawdzał lakier ;) Nienajgorsze odbicie jak na 10-letnie auto :) Wziąłem się do roboty. Było trochę kombinacji z gąbkami i pastami, wkońcu wybrałem futro i S17. Zrobiłem połowę auta, wszystko oprócz głębokich rys schodziło fajniutko. Po rozmowie ze znajomym padła decyzja o kupnie rotacji (miał być show car na 100%). Szybka akcja i stałem się (nie)szczęśliwym posiadaczem Power Up-a. Nie mogliśmy nigdzie znaleźć BP o średnicy 125/150mm więc dokupiliśmy gąbki APP na 180 i uwaga.. 210mm.. :o :D Niestety, nie mieli białej gąbki, więc pracowałem żółtą waflową która nie ścięła tych głębokich rys :cry: Futro z zestawu było do bani, więc na błotniki z przodu wróciłem do DA. Tutaj macie kilka zdjęć w trakcie. Nie w głowie było mi robienie zdjęć, wojna z sąsiadami trwa.. :roll: Było "troszkę" pylenia.. :lol: Jako wykończenie użyłem fenomenalnego LG który podczas zdjęć miał jeszcze tendencje do pocenia się.. :? Na szczęście udało mi się to jakoś wypolerować pod wieczór :) Tadam! :lol: Pozdrawiam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 fiu fiu :shock: pięknie :D a jaką masz czuprynę :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 fiu fiu :shock: pięknie :D a jaką masz czuprynę :lol:Pieknie super robota Mariusz to kolega z radosci mu potargal :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 23, 2010 Author Report Share Posted August 23, 2010 Wkońcu bycie Adonisiem zobowiązuje do noszenia takich loków.. :D :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Profi robota, widać z pod "Pawilonu miłości" wyjeżdzają auta z coraz lepszymi efektami wizualnymi... :) Oby tak dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralph Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Porządna robotą Adonis rządzi w mieście :D Nie w głowie było mi robienie zdjęć, wojna z sąsiadami trwa.. :roll: O co sąsiedzi walczą ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 wojna z sąsiadami trwa.. :roll: U mnie też, nie jesteś sam, plują się że auto myje, nie ma to jak zazdrość drugiego człowiek o to że ktoś dba o swoje autko... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 :shock: i tyle Skrobnij coś o Twoich wrażeniach z pracy Power-up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Nie w głowie było mi robienie zdjęć, wojna z sąsiadami trwa.. :roll: O co sąsiedzi walczą ?? Czyżby chodziło o maszynę? Za głośna? U mnie tylko dziwnie patrzą jak siedzę czasami tyle czasu przy aucie. Ale nic nie mówią, tzn między sobą pewnie tak - że jakaś dziwna jestem :) Ciekawe co by było jakbym z polerką wyskoczyła ;) BTW super efekt. Niesamowite :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 Dokładnie, szczególnie dla sąsiadki jest za głośno. Jak to ona mówi "pracuję bardzo ciężko psychicznie i chcę w domu odpocząć po pracy a cały czas słyszę buczenie tej maszyny. Nie mogę okna otworzyć bo tak głośno jest..". Straszy mnie urzędami, strefami ciszy (wulkanizacja na rogu) i innymi dziwactwami. Do 16 pracuje elegancko, ale gdy wraca z pracy co chwila chodzi i bezczelnie gapi się i zaczepia. Ciekawostki: żadne z jej okien nie wychodzi bezpośrednio na pawilon (u mnie tak - 1m od okna mam pawilon - hałas jest naprawdę minimalny); nie przeszkadza jej piłowanie drewna dom dalej od godziny 19 do 21. Kochani sąsiedzi, weź tu żyj z takimi.. :roll: A co lepsze, jak tylko otworzą okna to czuje smród który dochodzi z ich domu. Wielka pani dyrektor a takie zapachy.. :lol: Dzięki wszystkim :) Mirek, za chwilę założę nowy temat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Piękna robota ale przylączam się do prośby fonnes'a o wrażenia pracy z polerką bo też mam taką tylko jeszcze nie miałem okazji jej popróbować...za dużo pracy :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Piękna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Bardzo ładny efekt. Czarne lakiery ładnie się odwdzięczają zazwyczaj za czas im poświęcony. Co do hałasu to chyba u większości się ten problem pojawia. Ja z tego powodu musiałem opuścić obecną miejscówkę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Opel już na lawecie stoi. To jutro możesz sie nim zająć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted August 26, 2010 Author Report Share Posted August 26, 2010 Jeśli masz po drodze.. ;) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Ciekawe kto odbierze u Ciebie Opla, skoro Cię nie ma dzisiaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts