PaPson Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Cześć Panowie, No i przyszło mi nałozyc powłoke ceramiczno-kwarcową Tenzi Q10..... Moj klient gdzieś nabył taka powłoke do swojego BMW F30, prosi mnie zeby mu nałożyć na auto taki kwarc, ja jeszcze nie nakładałem takiego zabezpieczenia, a tenzi w sumie pierwszy raz słysze, Panowie, może ktoś z Was sie już z tym spotkał, jak sie do tego zabrac, na co zwracać uwage i czego się wystrzegać??? Bede wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Bardzo dobra powłoka w relacji do ceny Lakier oczyszczasz z syfu potem IPA i nakładasz płatkiem na krzyż.Rób sobie po elemencie następnie przecierasz (po ok 2 min) delikatnie fibrą i drugą czystą wykańczasz. To wszystko Mamy szkolenie 23 września w Krakowie jak coś to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPson Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dzięki kolego! Dokładnie zrobiłem tak jak mi podałeś, wyszło bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi