PaPson Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Cześć Panowie, No i przyszło mi nałozyc powłoke ceramiczno-kwarcową Tenzi Q10..... Moj klient gdzieś nabył taka powłoke do swojego BMW F30, prosi mnie zeby mu nałożyć na auto taki kwarc, ja jeszcze nie nakładałem takiego zabezpieczenia, a tenzi w sumie pierwszy raz słysze, Panowie, może ktoś z Was sie już z tym spotkał, jak sie do tego zabrac, na co zwracać uwage i czego się wystrzegać??? Bede wdzięczny za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 Bardzo dobra powłoka w relacji do ceny Lakier oczyszczasz z syfu potem IPA i nakładasz płatkiem na krzyż.Rób sobie po elemencie następnie przecierasz (po ok 2 min) delikatnie fibrą i drugą czystą wykańczasz. To wszystko Mamy szkolenie 23 września w Krakowie jak coś to PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPson Posted October 11, 2015 Author Report Share Posted October 11, 2015 Dzięki kolego! Dokładnie zrobiłem tak jak mi podałeś, wyszło bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts