WojtAs Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Pany stoję przed wyborem a mianowicie co wybrać. Wosk który od zawsze nakladalem i zawsze sprawia mi to satysfakcję patrząc na efekt końcowy.Czy popularną jakże ost powloke. Mam dylemat ponieważ czy z powłoką nie jest tak jak z kobietą która ma sztuczne piersi niby ok ale do końca nie jesteśmy pewni tej zmiany(porównanie dałem :) Jakiś czas temu widziałem że co niektórzy z szanownych kolegów zarzekali się że powłoka na duże nie fuj i ble niech żyje wosk. Napiszcie proszę swoje osobiste odczucia dlaczego wybieracie taki rodzaj zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wosk.Dlatego że z defektami, a takowe się pojawią, na powłoce trzeba żyć.Cleaner raz w miesiącu zawsze jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Co tu będę długo pisał.+1 do wypowiedzi Piotrka :u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja lubię spędzić sobotę i niedzielę przy aucie. Dlatego - WOSK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Minetoo ma racje, chociaż przy powłoce, dobrej powłoce, defekty nie pojawiają sie tak szybko, a i powłokę można odświeżyć woskiem po kilku latach. I tak najważniejsza jest bieżąca pielęgnacja, powłoka robi wow po położeniu, później podczas eksploatacji wychodzi jaka ta powłoka i jak myjesz auto. Niestety defekty prędzej czy pózniej sie pojawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Defektów na powłoce nie zniweluje się? Tzn. cleaner czy tam glaze nie ma prawa bytu? Dopełnienie czy wypełnienie też odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 To taka ściema dla janusza bo pracując mechanicznie likwidujesz hydro a zostaje tylko base coat. Właśnie ale czy zostaje na pewno? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi