Korten Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam Was!! Zarejestrowałem się na tym forum z czystych powodów :) Lubię mieć czyste i zadbane Autko :) Na początku tylko myłem podstawowo moje E34 (szampon i dwa wiadra) ale od pewnego zaczął mnie strasznie kręcić Detaling CAR i tak tu się tu znalazłem :) Chce pozyskać nieco wiedzy no i oczywiście wymieniać się zdaniami :) A Oto moi prywatni pacjenci I tak na sam początek pytanie do Was. Chciałbym nawoskować samochów tym produktem SONAX treme polish&wax 2. Czy przed nawoskowaniem oprócz wstępnego umycia muszę użyć jakiegoś preparatu przed nałożeniem wosku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Siema widzę też Bmw fan. Przed nalozeniem wosku nałóż cleaner oczyści dokładnie i przedłuży żywotność wosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi