Korten Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Witam Was!! Zarejestrowałem się na tym forum z czystych powodów :) Lubię mieć czyste i zadbane Autko :) Na początku tylko myłem podstawowo moje E34 (szampon i dwa wiadra) ale od pewnego zaczął mnie strasznie kręcić Detaling CAR i tak tu się tu znalazłem :) Chce pozyskać nieco wiedzy no i oczywiście wymieniać się zdaniami :) A Oto moi prywatni pacjenci I tak na sam początek pytanie do Was. Chciałbym nawoskować samochów tym produktem SONAX treme polish&wax 2. Czy przed nawoskowaniem oprócz wstępnego umycia muszę użyć jakiegoś preparatu przed nałożeniem wosku?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtAs Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Siema widzę też Bmw fan. Przed nalozeniem wosku nałóż cleaner oczyści dokładnie i przedłuży żywotność wosku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts