brzozek Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 W sobotę udało się potestować JJ wyroby ;) Bardzo nam przypadł do gustu UNIQUE Iris, na pierwszy ogień poszła Volvina co to wosk tylko na automacie widziała, spianowana Atheną, ręcznie umyta Poseidonem. Opis zaczerpnięty z Showcarshine za co mam nadzieję się nie obrażą ;) UNIQUE Iris - melonowy preparat wspomagający osuszanie z dodatkiem wosku Przeznaczenie produktu: Obowiązkowa pozycja dla osób zapracowanych, nie posiadających dużo czasu lub takich które oczekują wspaniałych efektów przy małym nakładzie pracy. Rewelacyjny preparat który jednocześnie wspomoże osuszanie karoserii jak również zabezpieczy ją przed szkodliwymi czynnikami atmosferycznymi. Bardzo prosty w użyciu oraz wydajny. Intensywny zapach melona umili czas podczas pracy. Regularne stosowanie nabłyszcza karoserię oraz ułatwia bieżącą pielęgnację. Opis działania: Koncentrat używać wyłącznie po rozcieńczeniu z wodą. Nie stosować na rozgrzane części pojazdu. Nie stosować w pełnym słońcu. Rozcieńczyć w stosunku 1:10. Na umyte i mokre nadwozie nakładać gotowy roztwór za pomocą opryskiwacza ciśnieniowego. Omijać szybę czołową. Płukać wodą pod ciśnieniem po aplikacji na cały pojazd. Rozerwanie tafli wody oraz jej zrzut następują błyskawicznie. Zebrać resztki wody znajdującej się na aucie za pomocą delikatnego ręcznika z mikrofibry. Filmidło z płukania I kilka fotek z płukania boku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted November 9, 2015 Author Report Share Posted November 9, 2015 Wycierania zostaje niewiele, w weekend zrobiłem Volviną ok 700 km a pogoda nie rozpieszczała i wczoraj po 20 musiałem znowu umyć żeby dziś oddać czysty samochód i mycie to czysta przyjemność :) Jedyne co to masakrę robi na przedniej i tylnej szybie mazy straszne nim płyn spłukał. Przy kompletowaniu zamówienia wspólnik się wachał czy nam to potrzebne .... po sobocie wszelkie obiekcje odeszły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterShine Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 bardzo fajny produkt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts