DrZapłon Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Witam serdecznie, historia pseudonimu zrodziła się lata temu w zaciszu garażowych zakątków za sprawą towarzyszących mi w działaniach osób. Budując kolejne projekty, dopieszczając je mechanicznie zrodził się doktorek, którego dewizą było " to nie ma wyglądać, to ma zapierdalać". Z biegiem lat zmieniają się priorytety. Budując sleepera, czy bardziej kontrowersyjny projekt, poza rykiem silnika fajnie jest spojrzeć na swoje dzieło z zachwytem. Garażowe działania traktuje hobbistycznie, jako odskocznia od codzienności. Sporo eksperymentuje z kosmetykami do aut. Przydało by się trochę więcej teorii, i tak oto jestem. Pozdrawiam, Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Zaintrygowało mnie to przywitanie.Witam serdecznie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts