przto Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Hej, Koledzy chce rzucić na mój samochód BMW serii 3 kolor czarny, 6 miesięcy jeździ po drogach powłokę ceramiczną. Mam do wyboru: CarSpa. Tychy - Powłoka ceramiczna CeramiPro 9H Zabezpieczeniu zostają poddane: powłoka lakiernicza, felgi, reflektory, szyby, komora silnika, wszelkie tworzywa, chromy, wydechy, impregnacja skór oraz tworzyw wewnątrz pojazdu. AutoSpa Palacarz. Oświęcim ceramika Gtechinq Crystal Serum Black Również wszystko. MavAnd. Kraków - 4nano Pro Sapphire HD. Również wszystko. Znacie tych fachowców - którego polecacie? i którą ceramikę najlepiej wybrać? Jak wiecie to jest troche kasy więc chciałbym, żeby to bylo dobrze zrobione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Dokładnie jaka kasa napisz za poszczególne zestawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przto Posted December 8, 2015 Author Report Share Posted December 8, 2015 Kolego: 1. to było cos 2700zl netto 2. 3400zł netto 3. 2500zł netto cos w tych granicach z tego co pamiętam. jakość usługi a nie oszustwo jest mega ważne dlatego chciałbym wiedzieć czy ktoś zna tych specjalistów - każdy ładnie, pięknie mówi, a nie chciałbym się rozczarować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Nie znam tych specjalistów Ceny dość wysokie bo po odliczeniu materiału zostanie ok 2-3 tyś za ausługę Więc nie wiem w ile osób to robią czy płacą z tego ZUS itd można by wnikać Jakość usługi jest przeciętna dla kogoś kto się na tym zna.Ja mam z tym do czynienia to wiem co piszę. Podkreślam nie znam ich wiec konkretnie o tych specjalistach nie piszę !!!!!!!!!!!!!!! Jeśli chcesz mieć dobrze i uczciwie zrobione to zadzwoń sobie 509 714 291 (okolice Krakowa) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Mav jest tu na forum może nie zagląda często. My się przekonaliśmy do UNC-R'a, teraz skompletowaliśmy z UK resztę ich produktów. Jak Kraków i okolice to wal do Piotrka aka Minetoo a tu sięnapewno nie zawiedziesz poziomem usługi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przto Posted December 10, 2015 Author Report Share Posted December 10, 2015 Koledzy, nie znam sie zbytnio na tych powłokach - tyle co z rozmów z gościami co to wykonują. Wszyscy twierdzą, że powłoka kwarcowa jest gorsza od ceramicznej. Przypuszczam, że to jest spowodowane tym, że ceramika jest nowością na rynku? Ceramika niby dużej wytrzymuje. Ile utrzymuje się realnie powłoka kwarcowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozek Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Około roku przy UNC'eRze ale sądze że spokojnie dłużej, może Szakal wypowie się jako pionier aplikacji, przy wspomaganiu Silck Coatem napewno dłużej się utrzyma. Wrzuciliśmy na golfa i verso jakiś miesiąc temu więc narazie więcej powiedzieć nic nie mogę, oprócz tego że samochód mniej się brudzi. Na swojego czarnucha też planuje wrzucić ale z tym poczekam na wiosnę .... znając życie i tak nic z tego nie wyjdzie bo nie będzie czasu na swój samochód a robiąc porządnie to oprócz polerki muszę parę wgniotek zrobić żeby było cacy. Postaram się aktualizować temat Verso, zaaplikowane było przy przebiegu 1000 km, może jeszcze w tym roku zaprosimy własciciela na mycie i sprawdzenie czy jest wszystko w porządku z powłoką. Pod koniec grudnia mamy jeszcze Q5 i Rio na powłokę, Rio będzie pod stałą opieką ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Podobno GTechniq jest najlepszą z wymienionych przez Ciebie, znam też studia z nazwy ale roboty nigdy nie widziałem. A jak w rozmowie, który był najbystrzejszy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 Polecam UNC R jako rzecz która najwięcej wybacza. Wymienione powłoki są dobre jednak wymagają bacznej uwagi i serwisu poaplikacyjnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrizio1985 Posted January 2, 2016 Report Share Posted January 2, 2016 Crystal Serum na kilku autach moich klientów siedzi już 2 lata i jak nowka nadal. Ma sie utrzymać 7, zobaczymy. Innych nie znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
79milosc79 Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Nie, 7 lat powłoka? Założę się iż klient przyjedzie wcześniej niż te 7 lat, a ty będziesz się zastanawiał jak on tą powłokę zepsuł/popsuł. Bo są magicy technicy którzy i to potrafią zrobić. Oczywiście bez obrazy co do powłoki i usługi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts