SNB SWEDEN Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Pierwszy tydzien w pracy wiec musialem sie troche rozkrecic, cos tam sie robilo ale mierne padaki wreszcie sie trafila godna pokazania Hondzia, wlasciciel namietny fan myjni szczotkowych co odbilo sie na stanie lakieru, uzyte srodki do mycia wiadomo Nilesen :oops: korekta lakieru tez wiadomo Flex+futro i S17, cyclo + zolte pady i Deox3, LP DoDo i na koniec Nattys :) (bardzo sie lubimy), opony tez juz wiadomo co i jak(sorry za jakosc zdjec ale cos sie chyba zwalilo z aparatem, do tego dzisiejsza goraczka nie pozwolila na dobry efekt rezultata jedynie na 3+ :( Mycie bardzo lubie jak te kropeczki sie rozplywaja Po myciu glinkowaniu i osuszeniu wygladalo to tak Prawy przedni blotnik Maska Lewy przedni blotnik Tylnia klapa 50/50 Lewy przod 50/50 Prawy przod 50/50 Jak bylo widac na wczesniejszych zdjeciach auto posiadalo wiele orderow :) Tak mi sie udalo wyciagnac ten medal A to chyba efekt koncowy I moj nowy kolega Jeszcze raz sorry za jakosc zdjec i pracy ale czasem trzeba sie podac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Lubię ten kolor na Accordzie ;) Efekty super. Na wiosnę czeka mnie taki sam tylko w kombi :) Jakieś spostrzeżenia na temat lakieru ? Przy okazji jak sprawdza się Natty's ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jakie 3+? :shock: Ja bym dał 5- :lol: podoba mi się: ORDERY :D ornitologiczne mam rozumieć :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Lubię ten kolor na Accordzie ;) Efekty super. Na wiosnę czeka mnie taki sam tylko w kombi :) Jakieś spostrzeżenia na temat lakieru ? Przy okazji jak sprawdza się Natty's ?? Osobiscie nie lubie japonskich lakierow aczkolwiek po tylu latach juz nie sprawiaja mi problemow, Natty`s moim zdaniem swietny banalnie latwy w aplikacji i tak samo usuniecie go nie ma problemow choc wydaje sie ze podczas slonecznej pogody ktorej teraz brak lakier nabiera wiekszej glebi.Nattys jest dosc tanim woskiem i w 100% warty ceny, jesli chodzi o trwalosc nie wiem to okresle dopiero jak pojdzie n mojego ASX, ale polecam kazdemu. Mariusz moim zdaniem 3+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Seba, rotacja, futro i S17? Czyżby lakier był aż tak twardy? A może rysy były tak głębokie? Mógłyś wyjaśnić? :) Jak zwykla super robota, również mam Redsa w arsenale, ale jeszcze nie miałem okazji go przetestować.. Wracaj do zdrowia szefie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Fajny kolor i do tego super zmatowiony szczotami :P Ja wręcz odwrotnie uwielbiam japońskie lakiery jako materiał do pracy, wszystko idzie na nich bardzo lekko (zarówno usuwanie rys/zmatowień jak i przypalanie/przecieranie :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Seba, rotacja, futro i S17? Czyżby lakier był aż tak twardy? A może rysy były tak głębokie? Mógłyś wyjaśnić? :) Jak zwykla super robota, również mam Redsa w arsenale, ale jeszcze nie miałem okazji go przetestować.. Wracaj do zdrowia szefie :) Jedynie dlatego futro, ze szlo blyskawicznie i efekt byl dobry a moje samopoczucie bylo do D wiec chcialem w miare szybko sie uwinac z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Super efekty.! No i ten kolorek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Seba jak zwykle gitesowa robota co do trwalosci Nattysa to minol miesiac a na mojej suczy juz go nie wiele zostalo,zreszta Zymka na masce tez malo co, byc moze ze po tych nawalnicach co byly w Wawie z deszczem jakis scierwo spadlo i zmylo... a moze Nattys sie nie bardzo lubi z Dodo LP... ciezko wyczuc :( Ale zgadzam sie calkowicie z Twoim spostrzezeniem ze Nattys po wygrzaniu w sloncu kilka dni po nalozeniu daje zajebiaszcza glebie koloru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi