Arturo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Z cyklu: "Walka z Audi" ciąg dalszy :) Tym razem wewnątrz. Cena według mnie przystępna (35 PLN za 500 ml), neutralny zapach, na mocno zabrudzonej skórze MF za słabo czyściła szczeliny itp. więc użyłem szczoteczki z miękkim włosiem, później przecierałem MF. Z wyczuciem i bez jakiegoś tam szorowania na siłę brud ładnie ustępował: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jesli dobrze odczytuje zdjęcia, to te jaśniejsze panele to doczyszczone? Jeśli tak, to działa skutecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jesli dobrze odczytuje zdjęcia, to te jaśniejsze panele to doczyszczone? Jeśli tak, to działa skutecznie ;) Tak, oczywiście. Już nie bawiłem się w opisywanie "przed" i "po" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi