Arturo Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Z cyklu: "Walka z Audi" ciąg dalszy :) Tym razem wewnątrz. Cena według mnie przystępna (35 PLN za 500 ml), neutralny zapach, na mocno zabrudzonej skórze MF za słabo czyściła szczeliny itp. więc użyłem szczoteczki z miękkim włosiem, później przecierałem MF. Z wyczuciem i bez jakiegoś tam szorowania na siłę brud ładnie ustępował: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Jesli dobrze odczytuje zdjęcia, to te jaśniejsze panele to doczyszczone? Jeśli tak, to działa skutecznie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Jesli dobrze odczytuje zdjęcia, to te jaśniejsze panele to doczyszczone? Jeśli tak, to działa skutecznie ;) Tak, oczywiście. Już nie bawiłem się w opisywanie "przed" i "po" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts