Administrator WuWo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Powoli odbudowuje swój składzik kosmetyków, dzisiaj dojechały rękawice z Chin. Kupione głównie do mycia dolnych partii, poniżej listew i wnęk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 19 Września 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Przyszła kolejna dostawa i przy okazji wziąłem się z uporządkowanie kosmetyków, kupując drewniany regał :). Jednak jeden to zdecydowanie za mało i muszę jeszcze 2-3 dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 23 Września 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Kolejna z małych dostaw od Mr Cleaner, teraz uzupełnienie braków na półkach :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Uzupełnienie brakujących rzeczy i zużytych rzeczy jak pędzelki, pady, aplikatory ;). Skromnie, ale niedługo powinna dojść paczuszka z Chin :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Uzupełnienie braków i kilka nowości w arsenale :). Doszły duże baniaczki ADBL APC Pro i ExceDe Tire And Rubber Cleaner, fibry CarPro BOA i Monster Shine Mikrofibra Waflowa do szyb, mała rękawica CarPro, CarPro PolyShave Block i gratis CarPro Perl Yellow. Wszystko zakupione w MR Cleaner :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Do polerek DA, dokupiłem rotację Kraussa P7, pewnie niedługo dokupię małą polerkę pneumatyczną na pady 50 i 30mm :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jakiś czas temu też kupiłem pneumatyczną Bass Polska z talerzem 50mm za około 115zl. Ma skok 2,5mm, regulację obrotow i jak za takie pieniądze jest dobrze wykonana. Dokupilem do niej dodatkowo talerz 75mm, chciałem jeszcze taki 30mm ale nigdzie nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Właśnie myślałem o tym Bass Polska, widziałem że Piotrek z Detailingservice korzysta właśnie z takiej maszynki ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Własnie po tym jak ją u niego podpatrzyłem to sam kupiłem. Nie wiem jak w innych maszynkach ale w moim egzemplarzu były potrzebne 3 dodatkowe miedziane uszczelki pod wkręcenie szybkozłącza bo przepuszczało powietrze. Poza tym wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Mała dostawa aplikatorów z Aliexpress :). I kupiona w celu przetestowania szczoteczka Muc-Off, którą chcę wykorzystać przy czyszczeniu opon. Dotychczas używana szczoteczka Mothersa miała za miękkie włosie i musiałem czynność powtarzać przynajmniej dwukrotnie. Na pierwszy rzut oka, Muc-Off jest mniejsza i poręczniejsza, posiada sztywniejsze włosie. Przy okazji zrobiłem kilka zdjęć dla porównania :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Wszyscy mają Yoge, mam i ja :). Będziemy testować przy najbliższym myciu samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecav Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 5 godzin temu, WuWo napisał: Będziemy testować przy najbliższym myciu samochodu. Super Bardzo jestem ciekaw opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dnia 22.03.2017 o 01:11, kecav napisał: Super Bardzo jestem ciekaw opinii. Na pewno zapach jest bardzo delikatny i w 100% mi odpowiadający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecav Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 2 godziny temu, WuWo napisał: Na pewno zapach jest bardzo delikatny i w 100% mi odpowiadający Uff... dobrze, że będzie chociaż jeden plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecav Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dnia 21.03.2017 o 19:35, WuWo napisał: przy najbliższym myciu samochodu. no i ....? Jakieś mycie się odbyło? Używałeś już Yogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 1 godzinę temu, kecav napisał: no i ....? Jakieś mycie się odbyło? Używałeś już Yogi? Gnębi mnie przeziębienie i mam nadzieję, że jutro zrobię kilka zdjęć podczas mycia :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecav Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 3 godziny temu, WuWo napisał: Gnębi mnie przeziębienie i mam nadzieję, że jutro zrobię kilka zdjęć podczas mycia :). Lepiej zostaw to mycie w spokoju i porządnie się wylecz Mycie nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Znów coś dojechało :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ostatnie uzupełnienie zapasów, wpadł Prickbort, Vampire, 2 x ADBL Mr. Gray Towel, Koch Chemie Heavy Cut, kilka padów i małe ssawki do zakamarków. Udało się też znaleźć w pobliskim Tesco płyn do spryskiwaczy Sonaxa :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zacny zestaw I jak płyn sonaxa ? Mi się niedługo kończy i kminię co tu wlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jak tylko zrobię porządek w swoim składziku, to zrobię zdjęcia całości :). Zapach na duży plus, radzi sobie z domywaniem resztek owadów w trasie, nie pozostawia żadnych smug i zacieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Dojechało troszkę nowości od @CarPro Polska i Work Stuff Małe porównanie pędzelków ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu797 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Hej widzę że masz adbl apc pro jak Ci się nim pracuje? Na jakich stezeniach działasz wewnątrz?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @Radziu797, do wnętrza jest zbyt duszący, ze zwykłym APC ADBL'a miałem ten sam problem. Do wnętrza używałem 1:30/1:40 w zależności od zabrudzeń. O wiele lepiej mi się pracowało Shiny Garage Lime APC lub TuningKingz APC (gotowym do użycia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 WuWo jesteś zadowlony z Kraussa P7 :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi